Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στις Β. Σποράδες ρώσοι δημοσιογράφοι
Στις Β. Σποράδες ρώσοι δημοσιογράφοι

Στις Β. Σποράδες ρώσοι δημοσιογράφοι

Τις ομορφιές των νησιών Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, θα αποτυπώσουν τέσσερις ρώσοι δημοσιογράφοι από τις 21 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου της εκπομπής «Planet of dogs», στο πλαίσιο της ς και προώθησης περιοχών της χώρας μας στην τουριστική ρωσική .

Η ανωτέρω δράση αποτελεί συνέχεια των πολύ επιτυχημένων εκπομπών που προβλήθηκαν στην σική τηλε και πιο συγκεκριμένα στα κανάλια My Planet TV και Russia HD, των οποίων τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα. Επισημαίνεται ότι στην Σκιάθο υπάρχει το μοναδικό ιδιωτικό καταφύγιο κατοικίδιων ζωών στην Ελλάδα που θεωρείται σαν αξιοθέατο και το οποίο λόγω του ειδικού θεματικού ενδιαφέροντος θα ενδιέφερε ιδιαίτερα το συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι.

Το του τηλεοπτικού συνεργείου το οποίο θα καταρτισθεί σε συνεργασία με την , τους κατά τόπους Δήμους και τις Ενώσεις Ξενοδόχων θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επίσκεψη στο καταφύγιο κατοικίδιων ζώων στη Σκιάθο καθώς και λήψεις σε Σκόπελο και Αλόννησο, όπου θα προβληθεί ιδιαίτερα το τουριστικό κομ των νησιών.

Διευκρινίζεται ότι η πρώτη εκπομπή θα βγει τον Νοέμβριο σε prime time ζώνη, θα είναι διάρκειας 44 λεπτών και θα προβληθούν τουλάχιστον 10 επαναλήψεις ενώ θα παρουσιαστεί εκ νέου και τον Απρίλιο του σύμφωνα με ρητή διαβεβαίωση του καναλιού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση