Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Στις Β. Σποράδες ρώσοι δημοσιογράφοι
Στις Β. Σποράδες ρώσοι δημοσιογράφοι

Στις Β. Σποράδες ρώσοι δημοσιογράφοι

Τις ομορφιές των νησιών Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, θα αποτυπώσουν τέσσερις ρώσοι από τις 21 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου της εκπομπής «Planet of dogs», στο πλαίσιο της προβολής και προώθησης περιοχών της χώρας μας στην τουριστική ρωσική .

Η ανωτέρω δράση αποτελεί συνέχεια των πολύ επιτυχημένων εκπομπών που προβλήθηκαν στην Ρωσική τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στα κανάλια My Planet TV και Russia HD, των οποίων τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην . Επισημαίνεται ότι στην Σκιάθο υπάρχει το μοναδικό ιδιωτικό καταφύγιο κατοικίδιων ζωών στην που θεωρείται σαν αξιοθέατο και το οποίο λόγω του ειδικού θεματικού ενδιαφέροντος θα ενδιέφερε ιδιαίτερα το συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι.

Το πρόγραμμα του τηλεοπτικού συνεργείου το οποίο θα καταρτισθεί σε με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τους κατά τόπους Δήμους και τις Ενώσεις Ξενοδόχων θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, στο καταφύγιο κατοικίδιων ζώων στη Σκιάθο καθώς και λήψεις σε Σκόπελο και Αλόννησο, όπου θα προβληθεί ιδιαίτερα το τουριστικό κομμάτι των νησιών.

Διευκρινίζεται ότι η πρώτη εκπομπή θα βγει τον Νοέμβριο σε prime time ζώνη, θα είναι διάρκειας 44 λεπτών και θα προβληθούν τουλάχιστον 10 επαναλήψεις ενώ θα παρουσιαστεί εκ νέου και τον Απρίλιο του 2017 σύμφωνα με ρητή διαβεβαίωση του καναλιού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Self – test: Νέα πραγματικότητα για χιλιάδες εργαζόμενους σε λιανεμπόριο, σούπερ μάρκετ, εστίαση, Δημόσιο… - https://t.co/yiz3yHMyYu -

  • Συνάντηση και με Ερντογάν θα έχει ο Ν. Δένδιας #ΝίκοςΔένδιας - https://t.co/a6YS6UgKyp -

  • Τα Βραβεία και οι Έπαινοι του διαγωνισμού φωτογραφίας, με τη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων… - https://t.co/2AbCOHgKfY -

"Αλιεύοντας" την είδηση