Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Στις Β. Σποράδες ρώσοι δημοσιογράφοι
Στις Β. Σποράδες ρώσοι δημοσιογράφοι

Στις Β. Σποράδες ρώσοι δημοσιογράφοι

Τις ομορφιές των νησιών Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, θα αποτυπώσουν τέσσερις ρώσοι δημοσιογράφοι από τις 21 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου της εκπομπής «Planet of dogs», στο πλαίσιο της προβολής και προώθησης περιοχών της χώρας μας στην τουριστική ρωσική αγορά.

Η ανωτέρω δράση αποτελεί συνέχεια των πολύ επιτυχημένων εκπομπών που προβλήθηκαν στην Ρωσική και πιο συγκεκριμένα στα κανάλια My Planet TV και Russia HD, των οποίων τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα. Επισημαίνεται ότι στην Σκιάθο υπάρχει το μοναδικό ιδιωτικό καταφύγιο κατοικίδιων ζωών στην Ελλάδα που θεωρείται σαν αξιοθέατο και το οποίο λόγω του ειδικού θεματικού ενδιαφέροντος θα ενδιέφερε ιδιαίτερα το συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι.

Το του τηλεοπτικού συνεργείου το οποίο θα καταρτισθεί σε με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τους κατά τόπους Δήμους και τις Ενώσεις Ξενοδόχων θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επίσκεψη στο καταφύγιο κατοικίδιων ζώων στη Σκιάθο καθώς και λήψεις σε Σκόπελο και Αλόννησο, όπου θα προβληθεί ιδιαίτερα το τουριστικό κομμάτι των νησιών.

Διευκρινίζεται ότι η πρώτη εκπομπή θα βγει τον Νοέμβριο σε prime time ζώνη, θα είναι διάρκειας 44 λεπτών και θα προβληθούν τουλάχιστον 10 επαναλήψεις ενώ θα παρουσιαστεί εκ νέου και τον Απρίλιο του 2017 σύμφωνα με ρητή διαβεβαίωση του καναλιού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

  • Κάτοικοι πολυκατοικίας ακινητοποίησαν ληστή #ληστεία - https://t.co/HhYqTDjwao -

"Αλιεύοντας" την είδηση