Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στις Β. Σποράδες ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
Στις Β. Σποράδες ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Στις Β. Σποράδες ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του το Σαββατοκύριακο στο νησί της Σκιάθου και της Σκοπέλου είχε ως στόχο την επίλυση σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τις νησιωτικές περιοχές της Μαγνησίας, συζητώντας ζητήματα με που άπτονται της αρμοδιότητάς του.

Μετά το πέρας των συναντήσεων με τους θεσμικούς του νησιού της Σκιάθου, ο υπουργός είχε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε., αναπτύσσοντας θέματα σχετικά με την λιμενική και ναυτιλιακή πολιτική, ενώ έδωσε την επιβεβαίωση για επίσκεψη και στην πόλη του Βόλου σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στη συμμετείχαν από την ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας ο υπευθ. τομέα Ναυτιλίας Πέτρος Ζέκας, ο υπευθ. τομέα Νησιωτικής Πολιτικής Σάκης Ζλατούδης και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Σκιάθου Νίκος Φεγγερός.

 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού

Εν τω μεταξύ,  ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης,  παραβρισκόμενος στο Βόλο για την διεξαγωγή των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Καλαθοσφαίρισης Εφήβων συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας Δημοσθένη Νταόπουλο παρουσία των βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Συζητήθηκαν τα αθλητικά θέματα του Νομού, αλλά, όπως ήταν φυσικό, με την παλιά ιδιότητα του Λευτέρη Αυγενάκη ως γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, η συζήτηση οδηγήθηκε και σε οργανωτικά θέματα όπου δεν λείπουν σχεδόν ποτέ από την ατζέντα του.

Μετά τις συναντήσεις, από τη  της αναφέρεται: ” Συνολικά η πολιτική ζωή της χώρας αναβαθμίζεται και ένας άνεμος ελπίδας διαπερνά την Ελλάδα.

Οι κυρίως μπορούν, επιτέλους, να προσδοκούν σε μια καλύτερη ζωή.

Ποτέ στο παρελθόν μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν προωθήθηκαν τόσα σημαντικά νομοσχέδια και δεν έγιναν τόσες άμεσες ενέργειες για να δηλώσουν ότι η χώρα κινείται και πάλι στη σωστή κατεύθυνση.

Είναι απολύτως απαραίτητο να κινηθούμε με αυτούς τους γρήγορους ρυθμούς παρ’ ότι βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού. Δεν έχουμε μέρα να χάσουμε. Το στίγμα μας, το στίγμα της νέας διακυβέρνησης το έχουμε ήδη δώσει.”

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση