Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στις Β. Σποράδες ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
Στις Β. Σποράδες ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Στις Β. Σποράδες ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του το Σαββατοκύριακο στο νησί της Σκιάθου και της Σκοπέλου είχε ως στόχο την επίλυση σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τις νησιωτικές περιοχές της Μαγνησίας, συζητώντας ζητήματα με που άπτονται της αρμοδιότητάς του.

Μετά το πέρας των συναντήσεων με τους θεσμικούς του νησιού της Σκιάθου, ο υπουργός είχε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε., αναπτύσσοντας θέματα σχετικά με την λιμενική και ναυτιλιακή , ενώ έδωσε την επιβεβαίωση για επίσκεψη και στην πόλη του σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας ο υπευθ. τομέα Ναυτιλίας Πέτρος Ζέκας, ο υπευθ. τομέα Νησιωτικής Πολιτικής Σάκης Ζλατούδης και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Σκιάθου Νίκος Φεγγερός.

 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού

Εν τω μεταξύ,  ο υφυπουργός Αθλητισμού ,  παραβρισκόμενος στο Βόλο για την διεξαγωγή των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Καλαθοσφαίρισης Εφήβων συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας Δημοσθένη Νταόπουλο παρουσία των βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Συζητήθηκαν τα αθλητικά θέματα του Νομού, αλλά, όπως ήταν φυσικό, με την παλιά ιδιότητα του Λευτέρη Αυγενάκη ως γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, η συζήτηση οδηγήθηκε και σε οργανωτικά θέματα όπου δεν λείπουν σχεδόν ποτέ από την ατζέντα του.

Μετά τις συναντήσεις, από τη  της ΝΔ αναφέρεται: ” Συνολικά η ζωή της χώρας αναβαθμίζεται και ένας άνεμος ελπίδας διαπερνά την Ελλάδα.

Οι πολίτες κυρίως μπορούν, επιτέλους, να προσδοκούν σε μια καλύτερη ζωή.

Ποτέ στο παρελθόν μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν προωθήθηκαν τόσα σημαντικά νομοσχέδια και δεν έγιναν τόσες άμεσες ενέργειες για να δηλώσουν ότι η χώρα κινείται και πάλι στη σωστή κατεύθυνση.

Είναι απολύτως απαραίτητο να κινηθούμε με αυτούς τους γρήγορους ρυθμούς παρ’ ότι βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού. Δεν έχουμε μέρα να χάσουμε. Το στίγμα μας, το στίγμα της νέας διακυβέρνησης το έχουμε ήδη δώσει.”

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπεγράφη η μελέτη βελτίωσης του δρόμου από τον ανισόπεδο κόμβο Μικροθηβών μέχρι τη Μπουρμπουλήθρα… - https://t.co/maXXrEmxq3 -

  • Σε κατάληψη Λύκεια της Μαγνησίας - https://t.co/DlsXl69kFC -

  • Έργο πνοής η παράκαμψη του ΧΚ Πηλίου - https://t.co/x4YA7a34Oo -

"Αλιεύοντας" την είδηση