Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Στις αστυνομικές υπηρεσίες των Β. Σποράδων ο ΓΕΠΑΔ
Στις αστυνομικές υπηρεσίες των Β. Σποράδων ο ΓΕΠΑΔ

Στις αστυνομικές υπηρεσίες των Β. Σποράδων ο ΓΕΠΑΔ

Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής (ΓΕΠΑΔ) Θεσσαλίας, υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, επισκέφτηκε διαδοχικά το διήμερο, 28 & 29-05-2022, αστυνομικές των Βορείων Σποράδων, ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου.

Ειδικότερα, επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και τον διεθνή αερολιμένα Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου και τον Αστυνομικό Σταθμό Αλοννήσου, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει με το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και να ενημερωθεί για θέματα αστυνόμευσης των περιοχών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έκτακτης επιθεώρησης, ο  γενικός επισκέφτηκε τον δήμαρχο Σκιάθου Θεόδωρο Τζούμα, τον δήμαρχο Σκοπέλου Σταμάτιο Περίσση και τον δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη, με τους οποίους συζητήθηκαν ζητήματα που εμπίπτουν στο κοινό πεδίο ενδιαφέροντος και συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Στους δημάρχους ο ΓΕΠΑΔ, σε ανάμνηση των επισκέψεών του, προσέφερε αναμνηστικές πλακέτες.

Από την πλευρά τους, οι δήμαρχοι του προσέφεραν αναμνηστικά, ενώ παράλληλα του εξέφρασαν την ικανοποίηση τόσο των ίδιων όσο και των κατοίκων για την καθημερινή προσφορά των αστυνομικών στην κοινωνία.

Ο  γενικός δεσμεύτηκε ότι το θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις τοπικές ανάγκες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους και τους τοπικούς και απόλυτη προτεραιότητα στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών/τουριστών των νησιών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολοκληρώθηκε η 2η ημέρα του τουρνουά 1ο SUMMER CUP- ZAGORIN #1οSUMMERCUPZAGORIN - https://t.co/H2JQlXcWmG -

  • Ενημέρωση ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/laHvkOByjL -

  • Κινηματογραφικό αφιέρωμα «Παντοτινά αστέρια» - https://t.co/n5cSpu18aZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση