Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στις αστυνομικές υπηρεσίες των Β. Σποράδων ο ΓΕΠΑΔ
Στις αστυνομικές υπηρεσίες των Β. Σποράδων ο ΓΕΠΑΔ

Στις αστυνομικές υπηρεσίες των Β. Σποράδων ο ΓΕΠΑΔ

Ο γενικός περιφερεικός αστυνομικός διευθυντής (ΕΠΑΔ) ς, υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, επισκέφτηκε διαδοχικά το διήμερο, 28 & 29-05-2022, αστυνομικές των Βορείων Σποράδων, ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου.

Ειδικότερα, επισκέφτηκε το και τον διεθνή αερολιμένα Σκιάθου «Αλέξανδρος », το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου και τον Αστυνομικό Σταθμό Αλοννήσου, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει με το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και να ενημερωθεί για θέματα αστυνόμευσης των περιοχών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έκτακτης επιθεώρησης, ο  γενικός επισκέφτηκε τον δήμαρχο Σκιάθου Θεόδωρο Τζούμα, τον δήμαρχο Σκοπέλου Σταμάτιο Περίσση και τον δήμαρχο Αλοννήσου Πέτρο Βαφίνη, με τους οποίους συζητήθηκαν ζητήματα που εμπίπτουν στο κοινό πεδίο ενδιαφέροντος και συνεργασίας μεταξύ των δύο πλν.

Στους δημάρχους ο ΕΠΑΔ, σε ανάμνηση των επισκέψεών του, προσέφερε αναμνηστικές πλακέτες.

Από την πλευρά τους, οι δήμαρχοι του προσέφεραν αναμνηστικά, ενώ παράλληλα του εξέφρασαν την ικανο τόσο των ίδιων όσο και των κατοίκων για την καθημερινή προσφορά των αστυνομικών στην κοινωνία.

Ο  γενικός δεσμεύτηκε ότι το αστυνομικό προσωπικό θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις τοπικές ανάγκες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους και τους τοπικούς φορείς και απόλυτη προτεραιότητα στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών/τουριστών των νησιών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση