Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στην συναυλία στη μνήμη του Γιώργου Μιχελή στην Γλώσσα η Κ. Παπανάτσιου
Στην συναυλία στη μνήμη του Γιώργου Μιχελή στην Γλώσσα η Κ. Παπανάτσιου

Στην συναυλία στη μνήμη του Γιώργου Μιχελή στην Γλώσσα η Κ. Παπανάτσιου

 

Στη Γλώσσ Σκοπέλου κι τη που διοργανώθηκε στη μνήμη του Γιώργου Μιχελή παρευρέθηκε στις 3 Αυγούστου η ς του -ΠΣ Κατερίνα Παπανάτσιου.

Στην της η πρώην υπουργός ανέφερε «ο Γιώργος Μιχελής υπήρξε μια σημαντική προσωπικότητα στον χώρο της Οικονομίας και επί κυβέρνησης ΠΣ διετέλεσε πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και πρόεδρος της Τράπεζας Αττικής.

Παρόλα αυτά δεν σταμάτησε από όπου κι αν βρισκόταν να σκέφτεται, να αγαπά και να βοηθά τον τόπο καταγωγής του, τη Σκόπελο.

Κατά τα χρόνια που διετέλεσε δήμαρχος Σκοπέλου, χρόνια δύσκολα, μεσούσης της οικονομικής ς, αξιοποίησε όλες τις ικανότητες και δυνατότητες που είχε για να βοηθήσει το αγαπημένο του νησί.

Θα τον θυμόμαστε όλοι με αγάπη και θαυμασμό για την ακεραιότητά του, το αστείρευτο ταλέντο του, τον χαρισματικό, δοτικό και προσηνή χαρακτήρα του.»

Η ς ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Γλώσσας και την αδερφή του Μιχελή, Όλγα για την αξιέπαινη πρωτοβουλία της διοργάνωσης της χθεσινής ς.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση