Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στην Σκόπελο ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Ν. Ντίτορας
Στην Σκόπελο ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Ν. Ντίτορας

Στην Σκόπελο ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Ν. Ντίτορας

Ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης ς – Στερεάς Ελλάδας ικόλαος τίτορας μετέβη στις 05 και 06 Σεπτεμβρίου, στην Σκόπελο, προκειμένου να συνεργαστεί με τους εμπλεκόμε Φορείς Πολιτικής Προστασίας (Λιμενικό, , Αστυνομία, Δήμο & Δασικές Υπηρεσίες), για  πλήρη και έγκαιρη εφαρμογή των μέτρων των εγκυκλίων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Στη διήμερη παραμονή του στο νησί και στο πλαίσιο συντονισμού των ενεργειών αρμοδίων φορέων ς προστασίας, ο Συντονιστής, επισκέφθηκε το Σκοπέλου όπου είχε μια εποικοδομητική με τον δήμαρχο Σκοπέλου Χρήστο Βασιλούδη, τις αντιδημάρχους  Μάχη Κλωνάρη και Αθηνά Ντάκη, καθώς και τον δασάρχη Σκοπέλου Αθανάσιο Παπαγιάννη, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον επιχειρηματία Λάκη Ροδόπουλο, όπου και συζήτησαν για  θέματα που αφορούν στις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης του νησιού.

Τέλος ο Συντονιστής είχε μια αγαστή συν με τον Λιμενάρχη Σκοπέλου  Γεώργιο Γκάρα καθώς και με τον Διοικητή του Α.Τ. Σκοπέλου Στέργιο Ψαρρή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση