Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στην κοινοπραξία Αστικού- Υπεραστικού ΚΤΕΛ και Αθ.Σανίδα οι συγκοινωνίες Σκιάθου
Στην κοινοπραξία Αστικού- Υπεραστικού ΚΤΕΛ και Αθ.Σανίδα οι  συγκοινωνίες Σκιάθου

Στην κοινοπραξία Αστικού- Υπεραστικού ΚΤΕΛ και Αθ.Σανίδα οι συγκοινωνίες Σκιάθου

Διεξήχθη σήμερ η διγωνιστική διαδικασία για το έργο των συγκοινωνιών του Δημου Σκιαθου με την γραμμή Σκιαθος- Κουκουναριές Σκιαθο- Αεροδρόμιο και Καλύβια.

Το ποσό της εκκίνησης ήταν στις 400.000 ευρώ ετησίως και κατατέθηκε μια προσφορά από την κοινοπραξία Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου και την εταιρεία του μηχανικού Αθανάσιου Σανίδα.

Σήμερα στον διαγωνισμό συμμετείχαν οι πρόεδροι του Υπεραστικού και Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου Δημήτρης Κολυνδρίνης και ίκος Ευαγγελινός μαζί με το νομικό τους σύμβουλο Χρήστο Στρατηγόπουλο και ο Αστέρης Σανίδας.

 

έα πεζοδρόμια στις Κουκουναριές και από Μάραθα προς Αμόνι

Νέα πεζοδρόμια στις Κουκουναριές και από Μάραθα προς Αμόνι στη  Σκιάθο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
“Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας , χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε ένα νέο χρήσιμο έργο που ικανοποιεί τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών και δίνει προστιθέμενη αξία στις τουριστικές της Σκιάθου.
Με σχέδιο και προγραμματισμό παρεμβαίνουμε στα νησιά μας με που ενισχύουν την αναπτυξιακή προοπτική τους. Τα είναι τα μόνα που λένε την αλήθεια, δημιουργούν και μόχλευση στην τοπική πραγματική οικονομία” τονίζει ο Κ. Αγοραστός .
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση