Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στην κοινοπραξία Αστικού- Υπεραστικού ΚΤΕΛ και Αθ.Σανίδα οι συγκοινωνίες Σκιάθου
Στην κοινοπραξία Αστικού- Υπεραστικού ΚΤΕΛ και Αθ.Σανίδα οι  συγκοινωνίες Σκιάθου

Στην κοινοπραξία Αστικού- Υπεραστικού ΚΤΕΛ και Αθ.Σανίδα οι συγκοινωνίες Σκιάθου

Διεξήχθη σήμερα η διαγωνιστική διαδικασία για το έργο των συγκοινωνιών του Δημου Σκιαθου με την γραμμή Σκιαθος- Σκιαθο- Αεροδρόμιο και Καλύβια.

Το της εκκίνησης ήταν στις 400.000 ετησίως και κατατέθηκε μια προσφορά από την κοινοπραξία Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου και την εταιρεία του μηχανικού Αθανάσιου Σανίδα.

Σήμερα στον διαγωνισμό συμμετείχαν οι πρόεδροι του Υπεραστικού και Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου Δημήτρης Κολυνδρίνης και Νίκος Ευαγγελινός μαζί με το νομικό τους σύμβουλο Χρήστο Στρατηγόπουλο και ο Αστέρης Σανίδας.

 

Νέα πεζοδρόμια στις και από Μάραθα προς Αμόνι

Νέα πεζοδρόμια στις και από Μάραθα προς Αμόνι στη  Σκιάθο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
“Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε ένα νέο χρήσιμο έργο που ικανοποιεί τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών και δίνει προστιθέμενη αξία στις τουριστικές υποδομές της Σκιάθου.
Με σχέδιο και προγραμματισμό παρεμβαίνουμε στα νησιά μας με έργα που ενισχύουν την αναπτυξιακή προοπτική τους. Τα έργα είναι τα μόνα που λένε την αλήθεια, δημιουργούν θέσεις εργασίας και μόχλευση στην τοπική πραγματική οικονομία” τονίζει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός .
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση