Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στην έκθεση τουρισμού Παρίσι IFTM TOP RESA 2022 ο Δήμος Σκιάθου
Στην έκθεση τουρισμού Παρίσι IFTM TOP RESA 2022 ο Δήμος Σκιάθου

Στην έκθεση τουρισμού Παρίσι IFTM TOP RESA 2022 ο Δήμος Σκιάθου

Ο συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση για τη Γαλλική αγορά, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFTM (International & French Travel Market)-, στο εκθεσιακό κέντρο «Porte des Versailles” το διάστημα 20 έως 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Τον Δήμο Σκιάθου εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας  και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Διαμαντής Μαθηνός, με σημαντική παρουσία επιχειρηματιών και φορέων του τουρισμού, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέξανδρου Ευστάθιου, του Πέτρου Δερβένη του ξενοδοχείου Skiathos Palace, τoυ Κωνσταντίνου Ευσταθίου του τουριστικού υ Dolphin of Skiathos, τoυ Στέργιου Στερεόπουλου και Τάσου Τάνου, του τουριστικού υ Gats.

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες διεθνείς τουριστικές διοργανώσεις στην οποία συμμετέχουν επαγγελματίες και φορείς της διεθνούς τουριστικής αγοράς. Ο πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, την Προϊσταμένη του ΕΟΤ στη Γαλλία Δήμητρα Βοζίκη, και με ανώτατα στελέχη και εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας Transavia με σκοπό την εκ νέου για την δυναμική παρουσία του προορισμού. Στη συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο και με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της Transavia, Nathalie Stubler, και τον Γενικό Διευθυντή, Nicolas Henin, συζητήθηκε το πλάνο της ς του Δήμου και της Transavia.

Εκ μέρους της εταιρείας επισημάνθηκε η σταθερή και αυξανόμενη εμπιστοσύνη της Transavia στο νέο προορισμό, δηλώντας ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των Γάλλων, με τη Σκιάθο να προστίθεται πλέον στους σημαντικούς προορισμούς της χώρας μας. Το επιτυχημένο άνοιγμα του προορισμού για πρώτη φορά στη γαλλική αγορά και συγκεκριμένα η απευθείας πτήση ΠαρίσιΣκιάθος, απέδειξε τη δυναμική του προορισμού. Αξίζει να αναφερθεί πως η πτήση του Παρισιού, εγκαινίασε την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου στις 13 Απριλίου, και η οποία θα κλείσει τη φετινή τουριστική περίοδο με την τελευταία πτήση στις 5 Νοεμβρίου 2022.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή του Δήμου στην έκθεση και το ενδιαφέρον που επέδειξαν για τη Σκιάθο φορείς και επαγγελματίες της Γαλλικής τουριστικής αγοράς, ειδικά μετά το επιτυχημένο άνοιγμα, που έφερε χιλιάδες Γάλλους επισκέπτες. Η απευθείας πτήση είναι μια ιστορική στιγμή για τα τουριστικά χρονικά της Σκιάθου, έναν στόχο που η είχε θέσει από τις πρώτες μέρες της ς της. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου, αξιοποιώντας κάθε προβολής και ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά του Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, τα στελέχη της Transavia για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη και την Διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ στη Γαλλία, Δήμητρα Βοζίκη, για την εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα στάδια συμμετοχής του Δήμου στην έκθεση, και βέβαια όλους τους εκπροσώπους του τουρισμού της Σκιάθου, που συμμετείχαν στην αποστολή. Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από ισχυρές συνεργασίες θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.» δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου,Θοδωρής Τζούμας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση