Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στην Αλόννησο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός
Στην Αλόννησο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Στην Αλόννησο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Εγκινιάζει το Σχολείο, το δημόσιο κι το Κέντρο Υποβρυχίων Μουσείων

Στην Αλόννησο θα βρίσκεται την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας προκειμένου να εγκαινιάσει μια σειρά έργων που έχουν χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας Interreg MED και άλλων ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Συγκεκριμένα:

-Ο κ. Αγοραστός θα παραστεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και 9.30 π.μ. στην τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Γενικό Λύκειο Αλοννήσου, στο Πατητήρι.

Στις 10.00 π.μ. θα παραστεί στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Αλοννήσου και στις 10.30 π.μ. θα εγκαινιάσει το κτίριο του σχολείου που ολοκληρώθηκε με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας

-Το απόγευμα της Τετάρτης στις 6.00 μ.μ. ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας θα εγκαινιάσει το δημόσιο που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Χ Αλοννήσου και στη συνέχεια, στις 6.30 μ.μ. θα εγκαινιάσει το Κέντρο Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης, στο πλαίσιο ανάδειξης του βραβευμένου από την Ευρώπη έργου των Υποβρυχίων Μουσείων και ειδικότερα του Υποβρύχιου Μουσείου στα ανοιχτά του νησιού της Περιστέρας.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος των Ράδιο Αρβύλα.

Στο πλαίσιο της ς του στο νησί της Αλοννήσου, ο κ. Αγοραστός θα επιβλέψει και άλλα έργα που εκτελούνται με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και θα έχει συναντήσεις με τη νέα Δημοτική Αρχή και φορείς, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης () Βορείων Σποράδων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση