Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στην Αλόννησο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός
Στην Αλόννησο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Στην Αλόννησο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Εγκαινιάζει το Σχολείο, το δημόσιο πάρκινγκ και το Κέντρο Υποβρυχίων Μουσείων

Στην Αλόννησο θα βρίσκεται την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός προκειμένου να εγκαινιάσει μια σειρά έργων που έχουν χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του Θεσσαλίας Interreg MED και άλλων ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Συγκεκριμένα:

-Ο κ. Αγοραστός θα παραστεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και 9.30 π.μ. στην τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Γενικό Λύκειο Αλοννήσου, στο Πατητήρι.

Στις 10.00 π.μ. θα παραστεί στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Αλοννήσου και στις 10.30 π.μ. θα εγκαινιάσει το κτίριο του σχολείου που ολοκληρώθηκε με από το Θεσσαλίας

-Το απόγευμα της Τετάρτης στις 6.00 μ.μ. ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας θα εγκαινιάσει το δημόσιο πάρκινγκ που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Χ Αλοννήσου και στη συνέχεια, στις 6.30 μ.μ. θα εγκαινιάσει το Κέντρο Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης, στο πλαίσιο ανάδειξης του βραβευμένου από την Ευρώπη υ των Υποβρυχίων Μουσείων και ειδικότερα του Υποβρύχιου Μουσείου στα ανοιχτά του νησιού της Περιστέρας.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος των Ράδιο Αρβύλα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο νησί της Αλοννήσου, ο κ. Αγοραστός θα επιβλέψει και άλλα που εκτελούνται με από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και θα έχει συναντήσεις με τη νέα Δημοτική Αρχή και φορείς, στο πλαίσιο του προγράμματος της Ολοκληρωμένης Χωρικής Ανάπτυξης () Βορείων Σποράδων.

"Αλιεύοντας" την είδηση