Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στη Σκιάθο, την πρώτη μέρα της τουριστικής σεζόν, η Κατερίνα Παπανάτσιου
Στη Σκιάθο, την πρώτη μέρα της τουριστικής σεζόν, η Κατερίνα Παπανάτσιου

Στη Σκιάθο, την πρώτη μέρα της τουριστικής σεζόν, η Κατερίνα Παπανάτσιου

Το νησί της Σκιάθου επισκέφτηκε στις  15 Ιουνίου, η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μγνησίς, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Η αναπληρώτρια τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, μετέβη στο νησί, ευθύς με την επίσημη έναρξη της τουριστικής σεζόν στη χ μας, προκειμένου να συνομιλήσει με φορείς, επαγγελματίες και κατοίκους του νησιού.

Η κ. Παπανάτσιου, στο πλαίσιο της επίσκεψής της, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σκιάθου Θεόδωρο Τζούμα, με τον οποίο συζήτησαν τις εξελίξεις στο πεδίο του τουρισμού, μετά και το άνοιγμα των συνόρων από την Κυβέρνηση, την ασφάλεια του νησιού σε επίπεδο, καθώς και το σοβαρό περιβαλλοντικό θέμα που έχει προκύψει στην γνωστή παραλία των Κουκουναριών, το οποίο η βουλευτής δεσμεύτηκε να αναδείξει κοινοβουλευτικά.

Η κ. Παπανάτσιου επισκέφτηκε και το Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου ενημερώθηκε από τον διευθυντή κ. Ριζοδήμο, για την προετοιμασία των υγειονομικών δομών και το σε περίπτωση τος κορωναϊού, ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά η περιοχή σε επίπεδο πρωτοβάθμιας ς, τις ελλείψεις και τις ανάγκες που αναδεικνύονται και χρήζουν αντιμετώπισης.

Τα περιορισμένα οικονομικά που έχει λάβει η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και οι προτάσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, όπως διαμορφώνονται στο πρόγραμμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ» και επικαιροποιούνται συνεχώς με βάση τις ανάγκες που προκύπτουν στην κοινωνία, συζήτησε η Βουλευτής Μαγνησίας, με τη γραμματέα ξενοδόχων Σκιάθου Ράνια Βιολέτα, τον εκπρόσωπο των καταστημάτων ς του νησιού  Δημητριάδη Χρήστο, καθώς και μόνιμους κατοίκους του νησιού, που έρχονται αντιμέτωποι με τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και την δύσκολη σημερινή συγκυρία.

Τέλος, κ. Παπανάτσιου τόνισε ότι μέσω του θεσμικού της ρόλου, ως βουλευτής και αν. τομεάρχης της αξιωματικής αολίτευσης, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή, αλλά και των οικονομικών θεμάτων που τέθηκαν επί τάπητος από επαγγελματίες και εργαζόμενους, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα επισκεφτεί εκ νέου το νησί σύντομα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση