Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στη φάση υλοποίησης ο καθαρισμός ρεμάτων στη Σκιάθο προϋπολογισμού 500.000 ευρώ
Στη φάση υλοποίησης ο καθαρισμός ρεμάτων στη Σκιάθο προϋπολογισμού 500.000 ευρώ

Στη φάση υλοποίησης ο καθαρισμός ρεμάτων στη Σκιάθο προϋπολογισμού 500.000 ευρώ

Στη διαδικασία της υλοποίησης μπαίνει το που αφορά στον καθαρισμό ρεμάτων στη Σκιάθο, προϋπολογισμού 500.000, καθώς το έργο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Όπως ανέφερε σε του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός: «Σε συνεργασία με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Β. Σποράδων Νίκο Πλωμαρίτη και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καταγράψαμε τα ρέματα της Σκιάθου στα οποία υπήρχε πρόβλημα, ολοκληρώσαμε τις μελέτες και τις καταθέσαμε στο Υπουργείο Υποδομών.

Μετά την ένταξη της χρηματοδότησης του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, είμαστε έτοιμοι να το δημοπρατήσουμε ώστε να υλοποιηθεί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υφυπουργό Στάθη Γιαννακίδη για τη συνεργασία και να επισημάνω ότι μέσα από συνεργασίες και συνέργειες, η Θεσσαλίας δίνει λύση σε χρόνια προβλήματα, υπερβαίνοντας πολλές φορές τα όρια των αρμοδιοτήτων της με γνώμονα το κοινό καλό».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καθαρισμός της ακτογραμμής Μηλίνας   #ακτογραμμήΜηλίνας - https://t.co/6GwCinwyeO -

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού μεταξύ Kαλών Νερών και Βυζίτσας - https://t.co/14mkwWWz5k… -

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

"Αλιεύοντας" την είδηση