Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας ο Δήμος Σκιάθου
Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας ο Δήμος Σκιάθου

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας ο Δήμος Σκιάθου

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιτλίς, η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε το διάστημα 14 με 16 Οκτωβρίου 2020.

Η TTG είναι η μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται για τον τουρισμό στην και η μόνη που δεν ακυρώθηκε (λόγω COVID-19) μέχρι το τέλος του 2020.

Ο Δήμος Σκιάθου είναι ο μόνος Δήμος της χς που συμμετείχε στην έκθεση.

Τον Δήμο εκπροσώπησαν ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας και ο Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Διαμαντής Μαθηνός, όπου στις συναντήσεις με την Ivana Jelinic, πρόεδρο των τουριστικών πρακτόρων της ς  και την Valeria Rebasti,  Commercial Country Manager της αεροπορικής εταιρείας Volotea για την Νότια Ευρώπη, συζητήθηκαν οι επόμενες δράσεις για το .

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον από δημοσιογράφους για την προβολή της Σκιάθου, έτσι θα δρομοληγηθούν ταξίδια εξοικείωσης το ερχόμενο καλοκαίρι με την υποστήριξη του Δήμου.

«Βασικός στόχος είναι η δυναμική παρουσία του προορισμού στο χάρτη της τουριστικής αγοράς, καθώς και η συστηματική προβολή του, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την προσπάθεια προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου και αξιοποιεί κάθε ενέργεια προβολής και ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος, ειδικά σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη. Συνεχίζουμε με , σκληρή δουλειά και ισχυρούς συνεργάτες για την τουριστική περίοδο του . Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την διευθύντρια του υ του ΕΟΤ στην Ιταλία Κυριακή Μπουλασίδου για την εξαιρετική συνεργασία » τόνισε ο δήμαρχος Σκιάθου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση