Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας ο Δήμος Σκιάθου
Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας ο Δήμος Σκιάθου

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας ο Δήμος Σκιάθου

Ο Σκιάθου συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας, η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε το διάστημα 14 με 16 Οκτωβρίου 2020.

Η TTG είναι η μεγαλύτερη έκθεση διοργανώνεται για τον τουρισμό στην και η μόνη δεν ακυρώθηκε (λόγω COVID-19) μέχρι το τέλος του 2020.

Ο Σκιάθου είναι ο μόνος της χώρας συμμετείχε στην έκθεση.

Τον Δήμο εκπροσώπησαν ο Θοδωρής Τζούμας και ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Διαμαντής Μαθηνός, όπου στις συναντήσεις με την Ivana Jelinic, πρόεδρο των τουριστικών πρακτόρων της Ιταλίας  και την Valeria Rebasti,  Commercial Country Manager της αεροπορικής εταιρείας Volotea για την Νότια Ευρώπη, συζητήθηκαν οι επόμενες δράσεις για το 2021.

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον από δημοσιογράφους για την της Σκιάθου, έτσι θα δρομοληγηθούν ταξίδια εξοικείωσης το ερχόμενο καλοκαίρι με την υποστήριξη του Δήμου.

«Βασικός στόχος είναι η δυναμική παρουσία του προορισμού στο χάρτη της τουριστικής αγοράς, καθώς και η συστηματική του, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την προσπάθεια προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου και αξιοποιεί κάθε προβολής και ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος, ειδικά σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη. Συνεχίζουμε με πρόγραμμα, σκληρή δουλειά και ισχυρούς συνεργάτες για την τουριστική περίοδο του 2021. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ στην Μπουλασίδου για την εξαιρετική συνεργασία » τόνισε ο .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βαλκανιονίκης και ατομικό ρεκόρ ο Χρήστος Γκαράς στην Κωνσταντινούπολη #ΧρήστοςΓκαράς - https://t.co/IoTGn69gKR -

  • Παράσυρση 12χρονου στην Αγριά #παράσυρσημεμηχανάκι - https://t.co/9cEOooXEsB -

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

"Αλιεύοντας" την είδηση