Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας ο Δήμος Σκιάθου
Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας ο Δήμος Σκιάθου

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας ο Δήμος Σκιάθου

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ, στη Διεθνή Τουρισμού TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας, η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε το διάστημα 14 με 16 Οκτωβρίου 2020.

Η TTG είναι η μεγαλύτερη που διοργανώνεται για τον τουρισμό στην Ιταλία και η μόνη που δεν ακυρώθηκε (λόγω -19) μέχρι το τέλος του 2020.

Ο Δήμος Σκιάθου είναι ο μόνος Δήμος της χώρας που συμμετείχε στην έκθεση.

Τον Δήμο εκπροσώπησαν ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας και ο Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων Διαμαντής Μαθηνός, όπου στις συναντήσεις με την Ivana Jelinic, πρόεδρο των τουριστικών πρακτόρων της Ιταλίας  και την Valeria Rebasti,  Commercial Country Manager της αεροπορικής εταιρείας Volotea για την Νότια , συζητήθηκαν οι επόμενες δράσεις για το 2021.

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον από δημοσιογράφους για την της Σκιάθου, έτσι θα δρομοληγηθούν εξοικείωσης το ερχόμενο καλοκαίρι με την υποστήριξη του Δήμου.

«Βασικός στόχος είναι η δυναμική παρουσία του προορισμού στο χάρτη της τουριστικής αγοράς, καθώς και η συστηματική του, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την προσπάθεια προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου και αξιοποιεί κάθε προβολής και ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος, ειδικά σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη. Συνεχίζουμε με πρόγραμμα, σκληρή δουλειά και ισχυρούς συνεργάτες για την τουριστική περίοδο του 2021. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ στην Ιταλία Κυριακή Μπουλασίδου για την εξαιρετική συνεργασία » τόνισε ο δήμαρχος Σκιάθου.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

"Αλιεύοντας" την είδηση