Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Στη Διεθνή έκθεση «Bοοt Dusseldorf 2023» ο Δήμος Σκιάθου
Στη Διεθνή έκθεση «Bοοt Dusseldorf 2023» ο Δήμος Σκιάθου

Στη Διεθνή έκθεση «Bοοt Dusseldorf 2023» ο Δήμος Σκιάθου

Στη μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο για τον θαλάσσιο τουρισμό, στη Διεθνή έκθεση «Bοοt Dusseldorf 2023», που διεξάγεται το διάστημα 21-29 Ιανουαρίου 2023 στο Ντίσελντοφ της ς συμμετείχε ο Δήμος Σκιάθου ως συνεκθέτης του ΕΟΤ.

Στην έκθεση, στην οποία ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε για πρώτη φορά, εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο, Θοδωρή Τζούμα, και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διαμαντή Μαθηνό.

Η «Βοοt» με σχεδόν 2.000 εκθέτες και 250.000 επισκέπτες είναι σημείο ς για ολόκληρη τη βιομηχανία του θαλάσσιου κλάδου. Aπεικονίζει όλο το φάσμα των ειδών και δραστηριοτήτων, που σχετίζονται με τη θαλάσσια αναψυχή (θαλάσσια αθλήματα, θαλάσσιες δραστηριότητες, σκάφη) καθώς και τις παρεχόμενες γύρω από αυτή (θαλάσσιες μαρίνες, θαλάσσιος ).

Ο Δήμος Σκιάθου,  επενδύοντας στην ανάπτυξη και ανάδειξη του θαλάσσιου τουριστικού προϊόντος, συμμετείχε στην κορυφαία έκθεση θαλάσσιου τουρισμού με σκοπό την ανάδειξη των θαλάσσιων δυνατοτήτων και εμπειριών που προσφέρει η .

Στο πλαίσιο των εργασιών της έκθεσης και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Hall Destination ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος τουρισμού πραγματοποίησαν παρουσίαση του προορισμού στο κοινό με στα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις ξεχωριστές δυνατότητες που προσφέρει η .

Επίσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον διοργανωτή της έκθεσης, Πέτρο Μιχελιδάκη, ώστε του χρόνου να είναι ακόμη πιο δυναμική η παρουσία της Σκιάθου στην έκθεση καθώς και σημαντικές συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, όπως ο γερμανικός τουριστικός πράκτορας, Schauinsland Reisen, και δόθηκε ραδιοφωνική συνεντεύξη στον antenna Frankfurt με σκοπό την παρουσίαση και του τουριστικού προϊόντος.

«Επενδύουμε στον ποιοτικό θεματικό τουρισμό και στη συγκεκριμένη περίπτωση, στον θαλάσσιο τουρισμό, προβάλλοντας τις ξεχωριστές δυνατότητες και εμπειρίες που προσφέρει η Σκιάθος στους επισκέπτες μέσα από ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό . Θα συνεχίσουμε μέσα από εξαιρετικές συνεργασίες για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο. Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ στη , Νικολέτα Λεκανίδη, και τη συνεργάτιδά της, Αρετή Πρίνου, για την υποστήριξη του και την εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα στάδια συμμετοχής του Δήμου στη έκθεση» δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση