Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Σταματά Τετάρτες και Κυριακές η αποκομιδή οικιακών απορριμμάτων στη Σκόπελο
Σταματά Τετάρτες και Κυριακές η αποκομιδή οικιακών απορριμμάτων στη Σκόπελο

Σταματά Τετάρτες και Κυριακές η αποκομιδή οικιακών απορριμμάτων στη Σκόπελο

Από  την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και για όλες τις Τετάρτες και τις Κυριακές, κατά την χειμερινή περίοδο, θα σταματήσει η των οικιακών απορριμμάτων, μέσα στην πόλη της Σκοπέλου, τόσο με τα απορριμματοφόρα του Δήμου , όσο και με τα ζώα μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης.

Η συλλογή ογκωδών αντικειμένων (επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, στρώματα) και υπολειμμάτων κηπουρικών εργασιών, θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την υπηρεσία καθαριότητας, στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας:

Επόπτρια Καθαριότητας:             6983087468     και

των αρμοδίων αντιδημάρχων:      6981219192     και      6976774127

Καλούνται οι δημότες τις παραπάνω ημέρες, να επιδείξουν αυξημένη υπευθυνότητα και κατανόηση και να μην εκθέτουν προς τα , συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της καθαριότητας της πόλης και στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

 

  Το Υπουργείο Οικονομικών για τις της Σκοπέλου από την της 04/10/2019

Από τον Δήμο Σκοπέλου ανακοινώνεται το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο βάσει του οποίου θα μπορούν να αποζημιωθούν οι ιδιώτες του νησιού , που υπέστησαν ζημιές κατά την διάρκεια της σφοδρής ς στις 4 Οκτωβρίου 2019.

Η απάντηση του υφυπουργού Οικονομικών Γεώργιου Ζαββού είναι η παρακάτω:« Το Υπουργείο Οικονομικών είναι αρμόδιο για την αποζημίωση επιχειρήσεων (επιχορήγηση 30% της ζημίας για κτιριακές εγκαταστάσεις, μηχανολογικό εξοπλισμό, πρώτες ύλες, εμπορεύματα και φορτηγά αυτοκίνητα δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης καταγεγραμμένα ως κατεστραμμένα) από θεομηνίες κατ' εφαρμογή του άρθρου 36 του Ν.2459/97 όπως ισχύει, με έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α) των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, και Υποδομών και Μεταφορών.

Για την έκδοση της ανωτέρω ς, απαραίτητες προϋποθέσεις είναι:

Α) Η έκδοση Κ.Υ.Α. οριοθέτησης των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών, με επισπεύδον το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με την οποία οριοθετούνται οι πληγείσας περιοχές και

Β) Η καταγραφή ζημιών των εν λόγω επιχειρήσεων από την αρμόδια Περιφέρεια.

Να σημειωθεί ότι με την οριοθέτησης παρέχεται και στεγαστική συνδρομή (ν κρατική αρωγή και άτοκο δάνειο) για την επισκευή / ανακατασκευή των κτιρίων και κτιριακών εγκαταστάσεων».

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση