Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Σταματά η αποκομιδή απορριμμάτων τις Κυριακές στον Δήμο Σκοπέλου
Σταματά η αποκομιδή απορριμμάτων τις Κυριακές στον Δήμο Σκοπέλου

Σταματά η αποκομιδή απορριμμάτων τις Κυριακές στον Δήμο Σκοπέλου

Από  την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και για όλες τις κατά την χειμερινή περίοδο, θα σταματήσει η των απορριμμάτων, τόσο με τα οχήματα του Δήμου Σκοπέλου, όσο και με τα ζώα,  μέχρι νεοτέρας ς.

Η συλλογή ογκωδών αντικειμένων (επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, στρώματα) και υπολειμμάτων κηπουρικών εργασιών, θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την υπηρεσία καθαριότητας, στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας:  Επόπτρια Καθαριότητας 6983087468 και των αρμοδίων αντιδημάρχων  6981219192  και  6976774127.

“Ευελπιστούμε στην κατανόηση και στην σας και σας παρακαλούμε για την μη εναπόθεση απορριμμάτων την συγκεκριμένη μέρα, έτσι ώστε όλοι να συμβάλλουμε στην διατήρηση της καθαριότητας της πόλης μας” αναφέρεται σε του Δήμου.

Επίσης , μετά την παρέμβαση και την διαμαρτυρίας  προς την , την Τρίτη 1 Οκτωβρίου έφτασαν στο νησί   οι τεχνικοί της, οι οποίοι αντικαησαν πομπούς και άλλα εξαρτήματα  στις κεραίες της, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα που υπήρχε με το τηλεοπτικό σήμα των καναλιών της .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση