Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Σοβαρό ενδεχόμενο σύνδεσης της Σκιάθου με το αεροδρόμιο Orly του Παρισιού
Σοβαρό ενδεχόμενο σύνδεσης της Σκιάθου με το αεροδρόμιο Orly του Παρισιού

Σοβαρό ενδεχόμενο σύνδεσης της Σκιάθου με το αεροδρόμιο Orly του Παρισιού

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο σύνδεσης της Σκιάθου με το αεροδρόμιο Orly του Παρισιού, για τη φετινή τουριστική περίοδο, από την Transavia France.

Σε σήμερα 5 Μαρτίου 2021, με τους εκπροσώπους της Fraport Greece, Κατερίνα Πολλάτου Γενική Διευθύντρια Marketing και Ανάπτυξης, Χάρη Φίλο υπεύθυνο Ανάπτυξης Αεροπορικών Γραμμών, την προϊσταμένη του γραφείου του ΕΟΤ Γαλλίας Δήμητρα Βοζίκη και τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, επιβειώθηκε, για πρώτη φορά, η χρήση slot (χρονοθυρίδας) για κάθε Σάββατο, από την εταιρεία.

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες, λόγω covid, γίνονται πιο χαλαροί οι όροι χρήσης χρονοθυρίδων, και ως εκ τούτου δεν είναι δεσμευτικό για την εταιρεία να εκτελέσει την πτήση, σε κάθε περίπτωση είναι ένδειξη του πραγματικού ενδιαφέροντος ως συνέπεια της ζήτησης.

Δεδομένου ότι είμαστε σε μια εποχή όπου ειδικά για τις αεροπορικές εταιρείες, η λήψη αποφάσεων βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση τους, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό να δηλώνει για πρώτη φορά μια αεροπορική εταιρεία από το Παρίσι στη Σκιάθο. Το άνοιγμα του προορισμού στη Γαλλία, ήταν ένας από τους στόχους της Δημοτικής Αρχής, ο οποίος έτυχε της ισχυρής υποστήριξης, από τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, στη συνάντησή μας με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Διαμαντή Μαθηνό, στην έκθεση του IFTM Top Resa του Παρισιού το 2019. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την προϊσταμένη του γραφείο του ΕΟΤ Γαλλίας για την αποτελεσματική και τις μεθοδευμένες ενέργειες. Έτσι θα συνεχίσουμε με όραμα, στόχους και ισχυρές συνεργασίες.” δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση