Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός του Δήμου Σκιάθου για τον χιονιά
Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός του Δήμου Σκιάθου για τον χιονιά

Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός του Δήμου Σκιάθου για τον χιονιά

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός του Δήμου Σκιάθου, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό και όσο και σε εν όψει της επικείμενης κακοκαιρίας με την ονομασία «Ελπίδα», που αναμένεται να πλήξει τη χώρα.

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υδροφόρες και τα μηχανήματα έργου του Δήμου ενώ σε εικοσιτετράωρη επιφυλακή είναι η και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Ο Δήμος είναι σε στενή και συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη & Β.Σποράδων ΠΕ Θεσσαλίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη και τον διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών Μαγνησίας & Β.Σποράδων ΠΕ Θεσσαλίας, νσταντίνο Φλαμπούρη, για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του Δήμου σε περίπτωση ανάγκης.

Κατόπιν στενής συνεργασίας με τον και τον διευθυντή της ς Κεντρικής Ελλάδας του , Πασχάλη Παρασχούδη, από αύριο Σάββατο ενισχύεται το ανθρώπινο δυναμικό της ΔΕΔΔΗΕ στο νησί και αποστέλλεται μία γεννήτρια που μπορεί να σηκώσει αυξημένο ηλεκτρικό φορτίο.

Επίσης, ο Δήμος βρίσκεται σε συνεχή με το Αστυνομικό Τμήμα, τη Λιμενική Αρχή, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, τη Βάση Ετοιμότητας και με όλους τους επιχειρησιακούς προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Δημαρχείο: 2427350101

Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου:2427023713

Δημοτική Αστυνομία:2247351320

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση