Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Σε κυκλοφορία ο δρόμος Αγνώντα –Πάνορμος στη Σκόπελο
Σε κυκλοφορία ο δρόμος Αγνώντα –Πάνορμος στη Σκόπελο

Σε κυκλοφορία ο δρόμος Αγνώντα –Πάνορμος στη Σκόπελο

Στην κυκλοφορία δόθηκε  η οδική σύνδεση μεταξύ των οικισμών «Αγνώντα» και «Πάνορμος» στη Σκόπελο, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της εργολαβίας «Αποκατάσταση ζημιών στο Επαρχιακό Δίκτυο Σκοπέλου – Γλώσσας (Λιμνονάρι)», προϋπολογισμού 290.000,00 €.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων από την πρώτη στιγμή που η πρωτοφανής θεομηνία τον Σεπτέμβριο του 2015 έπληξε το , με μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα των κατοίκων και της τοπικής κοινωνίας της Σκοπέλου.

Το έργο αποκατάστασης ζημιών στο Λιμνονάρι, ολοκληρώθηκε, καθιστώντας ξανά συντομότερη την οδική σύνδεση των δύο οικισμών.

Η εργολαβία περιελάμβανε χωματουργικές , κατασκευή τριγωνικής τάφρου από – σωληνωτού οχετού, κατασκευή τοιχείων αντιστήριξης από συρματοκιβώτια (σαρζανέτια), ασφαλτόστρωση, σήμανση και της οδού.

Όπως ανέφερε ο  Κ. Αγοραστός, «Με το έργο αυτό βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του Επαρχιακού οδικού δικτύου Σκοπέλου – Γλώσσας (Λιμνονάρι) και  αποκαθιστούμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο στο που τον Σεπτέμβριο του 2015 δοκιμάστηκε από πρωτοφανή θεομηνία.

Η υλοποίηση έργων, όπως αυτό που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας και συνέργειας με τον αν. υπουργό . Χαρίτση, βοηθούν στην βελτίωση της ασφάλειας των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, στην της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου».

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οριστικοποιήθηκε η συνεργασία Δήμου Ρ. Φεραίου και ΕΤΒΑ - https://t.co/JpkkyAi2Ic… -

  • Εμβολιασμός όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας του Π.Θ. #ΠΘ - https://t.co/gkfog1D3Ti -

  • Η συγκλονιστική πορεία του Στέφανου Ντούσκου μέχρι το χρυσό μετάλλιο #ΣτέφανοςΝτούσκος - https://t.co/pZCBnVPfVD -

"Αλιεύοντας" την είδηση