Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Σε κυκλοφορία ο δρόμος Αγνώντα –Πάνορμος στη Σκόπελο
Σε κυκλοφορία ο δρόμος Αγνώντα –Πάνορμος στη Σκόπελο

Σε κυκλοφορία ο δρόμος Αγνώντα –Πάνορμος στη Σκόπελο

Στην κυκλοφορία δόθηκε  η οδική σύνδεση μεταξύ των οικισμών «Αγνώντα» και «Πάνορμος» στη Σκόπελο, μετά την ολο των εργασιών της εργολαβίας «Αποκατάσταση ζημιών στο Επαρχιακό Δίκτυο Σκοπέλου – Γλώσσας (Λιμνονάρι)», προϋπολογισμού 290.000,00 €.

Η Περιφέρεια ς – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων από την πρώτη στιγμή που η πρωτοφανής θεομηνία τον Σεπτέμβριο του 2015 έπληξε το , με μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προτα των κατοίκων και της τοπικής κοινωνίας της Σκοπέλου.

Το έργο αποκατάστασης ζημιών στο Λιμνονάρι, ολοκληρώθηκε, καθιστώντας ξανά συντομότερη την οδική σύνδεση των δύο οικισμών.

Η εργολαβία περιελάμβανε χωματουργικές εργασίες, κατασκευή τριγωνικής τάφρου από σκυρόδεμα – σωληνωτού οχετού, κατασκευή τοιχείων αντιστήριξης από συρματοκιβώτια (σαρζανέτια), ασφαλτόστρωση, σήμανση και διαγράμμιση της οδού.

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης  , «Με το έργο αυτό βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του Επαρχιακού οδικού δικτύου Σκοπέλου – Γλώσσας (Λιμνονάρι) και  αποκαθιστούμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο στο που τον Σεπτέμβριο του 2015 δοκιμάστηκε από πρωτοφανή θεομηνία.

Η υλοποίηση έργων, όπως αυτό που είναι της συνεργασίας και συνέργειας με τον αν. υπουργό Α. Χαρίτση, βοηθούν στην βελτίωση της ασφάλειας των μεταφορών, πολιτών και εμπορευμάτων, στην μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου».

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση