Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Σε εξέλιξη οι έρευνες στην Αλόννησο για τον ανγοούμενο Θεσσαλονικιό
Σε εξέλιξη οι έρευνες στην Αλόννησο για τον ανγοούμενο Θεσσαλονικιό

Σε εξέλιξη οι έρευνες στην Αλόννησο για τον ανγοούμενο Θεσσαλονικιό

Σε εξέλιξη είνι οι στην Αλόννησο για τον 30χρονο τουρίστα από την που αγνοείται από προχθές το βράδυ. Σήμερα νωρίς το πρωί βατραχάνθρωποι εντόπισαν τα του λίγο έξω από το λιμανάκι Βότση όπου έπεσε να κολυμπήσει.

Ο 30χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, πήγε στο νησί για διακοπές με την 24χρονη φίλη του.

Αρχικά δεν κατέβηκε από το πλοίο που τους μετέφερε από τη αλλά κρύφθηκε σε αυτό και τον ανακάλυψαν οι λιμενικοί στο λιμάνι του Αγίου νσταντίνου και τον έφεραν πίσω στην Αλόννησο, καθώς τον αναζητούσε η φίλη του.

Ο ίδιος, προχθές το βράδυ είπε στη φίλη του ότι θα πάρει μία και θα πάει βαρκάδα, κάτι που τελικά δεν έκανε, αλλά μπήκε και κολύμπησε με τα , τα οποία βρήκαν σήμερα οι δύτες στη θάλασσα.

Οι για τον εντοπισμό του πραγματοποιούνται τόσο στη στεριά, όσο και στη θάλασσα, με συντονισμό από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος με περιπολικό σκάφος και δύτες.

Στην Αλόννησο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μεταβεί από τη Θεσσαλονίκη και η του 30χρονου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση