Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Προβολή της Σκιάθου στο μετρό του Λονδίνου
Προβολή της Σκιάθου στο μετρό του Λονδίνου

Προβολή της Σκιάθου στο μετρό του Λονδίνου

Στο του Λονδίνου θα προβληθεί η Σκιάθος, μετά από που υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Σκιάθου και νομίμου εκπροσώπου της ΠΑΡΟΥΝΤ Α.Ε.

Σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια”, αποφασίστηκε να ανατεθούν στον ανάδοχο οι υπηρεσίες που απαιτούνται για την προβολή  της Σκιάθου μέσω διαφήμισης στο του Λονδίνου που θα πραγματοποιηθεί για δύο εβδομάδες (10 – 23/02/2020) μέσα στο μήνα Φεβρουάριο έναντι του ποσού 22.320,00 , συμπεριλαμομένου του Φ.Π.Α. (24%).

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τη , ο δικαιούται να ασκήσει όλα τα δικαιώματα, που προβλέπονται από τα άρθρα 681 και επόμενα του Α. Κ. δηλαδή σε περίπτωση που ο αντισυμβαλλόμενος δεν είναι συνεπής προς τις υποχρεώσεις του, να καταγγείλει τη σύμβαση χωρίς καμία υποχρέωση καταβολής αποζημίωσης προς αυτόν κανενός ποσού, εκτός του ποσού που αναλογεί στην εργασία που μέχρι τότε παρασχέθηκε, ύστερα από βεβαίωση καλής ς από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου.

Η πληρωμή της συμβατικής αξίας θα γίνει μετά το πέρας της παροχής της υπηρεσίας, με την έκδοση τιμολογίου από την δικαιούχο εταιρεία και κατόπιν έκδοσης ενττος πληρωμής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση