Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Προβολή της Σκιάθου στο μετρό του Λονδίνου
Προβολή της Σκιάθου στο μετρό του Λονδίνου

Προβολή της Σκιάθου στο μετρό του Λονδίνου

Στο μετρό του Λονδίνου θα προβληθεί η Σκιάθος, μετά από σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Σκιάθου και νομίμου εκπροσώπου της ΠΑΡΑΜΑΟΥΝΤ Α.Ε.

Σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια”, αποφασίστηκε να ανατεθούν στον ανάδοχο οι υπηρεσίες που απαιτούνται για την προβολή  της Σκιάθου μέσω διαφήμισης στο μετρό του Λονδίνου που θα πραγματοποιηθεί για δύο εβδομάδες (10 – 23/02/2020) μέσα στο μήνα Φεβρουάριο έναντι του ποσού 22.320,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (24%).

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τη σύμβαση, ο Δήμος δικαιούται να ασκήσει όλα τα δικαιώματα, που προβλέπονται από τα άρθρα 681 και επόμενα του Α. Κ. δηλαδή σε περίπτωση που ο αντισυμβαλλόμενος δεν είναι συνεπής προς τις υποχρεώσεις του, να καταγγείλει τη σύμβαση χωρίς καμία υποχρέωση καταβολής αποζημίωσης προς αυτόν κανενός ποσού, εκτός του ποσού που αναλογεί στην εργασία που μέχρι τότε παρασχέθηκε, ύστερα από βεβαίωση καλής εκτέλεσης από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου.

Η πληρωμή της συμβατικής αξίας θα γίνει μετά το πέρας της παροχής της υπηρεσίας, με την έκδοση τιμολογίου από την δικαιούχο εταιρεία και κατόπιν έκδοσης εντάλματος πληρωμής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ξεκινά τη νέα χρονιά με βραβείο για τις εξαγωγές - https://t.co/KbkXmYcwrk -

  • Ζέττα Μακρή: «Συνεργασία με επαγγελματικούς φορείς της Μαγνησίας για τις προδιαγραφές της Νext e.Go»… - https://t.co/vs7t0ILdff -

  • Π.Π.Μ.: Ο εφιάλτης για την πόλη του Βόλου συνεχίζεται - https://t.co/gr8w2NgvdZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση