Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Πρώτη προσγείωση από την Ρουμανία στο αεροδρόμιο της Σκιάθου
Πρώτη προσγείωση από την Ρουμανία στο αεροδρόμιο της Σκιάθου

Πρώτη προσγείωση από την Ρουμανία στο αεροδρόμιο της Σκιάθου

Πρώτη προσγείωση σήμερ 29 Μΐου , από την Ρουμανία στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Η τουριστική αγορά της Ρουμανίας παρουσιάζει αυξητική τάση και έντονο ενδιαφέρον για τη Σκιάθο, όπως αυτό αποτυπώνεται στο φετινό πρόγραμμα των πτήσεων, σύμφωνα με το οποίο από τα μέσα Ιουνίου η Σκιάθος θα συνδέεται με την Ρουμανία, με τέσσερις πτήσεις charter την εβδομάδα.

Σύμφωνα με την Aerovacante, το τουριστικό γραφείο που οργανώνει το πρόγραμμα πτήσεων, στη Σκιάθο θα ταξιδέψουν συνολικά 6.500 Ρουμάνοι από 29 Μαΐου μέχρι 25 Σεπτεμβρίου , από Βουκουρέστι, Ιάσιο, Τιμισοάρα και Κλουζ, πρόκειται για τις τέσσερις μεγαλύτερες πόλεις της Ρουμανίας.

Με την πρώτη πτήση ταξίδεψε μια mega-δημοσιογραφική με περισσότερους από 20 δημοσιογράφους των μεγαλύτερων τηλεοπτικών δικτύων της Ρουμανίας.

Οι δημοσιογράφοι έφτασαν στη Σκιάθο για ένα πρόγραμμα “γνωριμίας” με το νησί, που περιελάμβανε τον γύρο του νησιού και επισκέψεις σε σημαντικά τοπόσημα όπως το Μπούρτζι.

Στις δηλώσεις τους στα ΜΜΕ της Ρουμανίας, τόσο ο δήμαρχος Θοδωρής Τζούμας όσο και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων έδωσαν έμφαση λέγοντας πως η Σκιάθος είναι ανάμεσα στα νησιά με τον υψηλότατο δείκτη ετοιμότητας και αντιμετώπισης της πανδημίας, τονίζοντας πως οι επισκέπτες θα έχουν ευχάριστες και ασφαλείς διακοπές.

Με ενέργειες του Δήμου Σκιάθου, από τα τέλη Απριλίου και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου η Σκιάθος πρωταγωνιστεί μέσα από μια καμπάνια προβολής σε με την Aerovacante, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook – instagram πάνω 100.000 ακόλουθους) της εταιρείας, και διαφημίσεων google (google ads), με στόχο την προσέλκυση τουριστών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου από την Ρουμανία.

Στην καμπάνια της Aerovacante για την προώθηση της Σκιάθου, ύψους 80.000 , ο Δήμος Σκιάθου συμμετέχει με το ποσό των 5.000 .

Η Aerovacante είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική εταιρεία στη Ρουμανία, θυγατρική εταιρεία της Aerotravel Group.

Ο Antonio Nitu, CEO της Aerotravel Group δήλωσε για τη με τον Δήμο Σκιάθου :“Aerotravel Group, which includes its tour operator AeroVacante, is the biggest travel agency in Romania. We are glad to offer holiday packages to Romanian tourists in Skiathos Island for more than 15 years. For us, Skiathos is a unique paradise island, where we are eager to return every summer to enjoy a great experience. The beaches, the sea, the sun, the cuisine, and the famous Greek hospitality have won the hearts of our holidaymakers, who look for a safe and cozy summer haven. We firmly believe in Skiathos as the best destination and that is why we have permanently invested in promoting it to the Romanian public. I am confident that the marketing project developed together with the Mayor of Skiathos will be a success and will prove beneficial for all, including local providers of travel services, the local community at large, as well as the Romanian tourists traveling to the island.”

«Με στόχο την ενίσχυση της προβολής της Σκιάθου, στη τουριστική αγορά της Ρουμανίας, ο Δήμος Σκιάθου έχει αναπτύξει συνεργασία με τoν ταξιδιωτικό όμιλο Aerovacante. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου, δίνοντας παράλληλα έμφαση στο υψηλό επίπεδο της υγειονομικής θωράκισης των κατοίκων και την άψογη λειτουργία των υποδομών υγείας ώστε να εγγυηθούμε ένα υγιές και ασφαλές καλοκαίρι στους επισκέπτες μας. Με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Διαμάντη Μαθηνό θα συνεχίσουμε σε αντίστοιχες συνεργασίες στρατηγικής σημασίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον ίκο Χρυσόπουλο και τα ταξιδιωτικά γραφεία Lichas Club Travel & Tourism και Aerovacanze για την διοργάνωση του ταξιδιού των δημοσιογράφων.” δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση