Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Πρόσληψη τεσσάρων ατόμων για καθαριότητα στον Δήμο Σκοπέλου
Πρόσληψη τεσσάρων ατόμων για καθαριότητα στον Δήμο Σκοπέλου

Πρόσληψη τεσσάρων ατόμων για καθαριότητα στον Δήμο Σκοπέλου

Ο Δήμος Σκοπέλου θα προβεί σε πρόσληψη, με ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την αντιμετώπιση εκτάκτων, απρόβλεπτων και κατεπειγουσών αναγκών και συγκεκριμένα για την καθαριότητα των Σχολικών Μονάδων προς αποφυγή της διασποράς του κορωναϊού -19.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών την αίτηση τους με συνημμένα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως αφού προηγουμένως επικοινωνήσουν με την υπηρεσία για να κλείσουν (τηλ. ς: 2424350131 , αρμόδιος υπάλληλος : κίκα Βασιλική ) και εφόσον εξαντλήσουν την δυνατότητα της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: prosopiko@skopelos.gov.gr.

Η υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημέρες και αρχίζει από 02-06-2020 επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας ς στο Δημοτικό Κατάστημα Σκοπέλου, στις Κοινότητες λώσσας και Κλήματος, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του Δήμου, www.skopelos.gov.gr έως και την 09-06-2020.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση