Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Πρόσληψη τεσσάρων ατόμων για καθαριότητα στον Δήμο Σκοπέλου
Πρόσληψη τεσσάρων ατόμων για καθαριότητα στον Δήμο Σκοπέλου

Πρόσληψη τεσσάρων ατόμων για καθαριότητα στον Δήμο Σκοπέλου

Ο Δήμος Σκοπέλου θα προβεί σε πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την αντιμετώπιση εκτάκτων, απρόβλεπτων και κατεπειγουσών αναγκών και συγκεκριμένα για την καθαριότητα των Σχολικών Μονάδων προς αποφυγή της διασποράς του κορωναϊού COVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών την αίτηση τους με συνημμένα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως αφού προηγουμένως επικοινωνήσουν με την υπηρεσία για να κλείσουν ραντεβού (τηλ. επικοινωνίας: 2424350131 , αρμόδιος υπάλληλος : Γκίκα Βασιλική ) και εφόσον εξαντλήσουν την δυνατότητα της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: prosopiko@skopelos.gov.gr.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημέρες και αρχίζει από 02-06-2020 επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης στο Δημοτικό Κατάστημα Σκοπέλου, στις Κοινότητες Γλώσσας και Κλήματος, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του Δήμου, www.skopelos.gov.gr έως και την 09-06-2020.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών του οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών… - https://t.co/YASXirtW87 -

  • Θ. Ζαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά» - https://t.co/K2gXchmdlh -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας - https://t.co/okGreRFEmI -

"Αλιεύοντας" την είδηση