Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Προς αναβάθμιση σχολικές μονάδες στη Σκιάθο
Προς αναβάθμιση σχολικές μονάδες στη Σκιάθο

Προς αναβάθμιση σχολικές μονάδες στη Σκιάθο

Συνάντηση με τον ειδικό σύμβουλο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Κτιριακές Υποδομές (ΚτΥπ ΑΕ), Αρχιτέκτονα, Δημήτρη Γεωργακόπουλο πραγματοποίησε ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο,  με θέμα τις επεκτάσεις των σχολικών μονάδων του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου- Λυκείου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της από 12 Ιανουαρίου συνάντησης στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας μεταξύ του διευθύνοντα συμβούλου, Αθανάσιου Γιάνναρη και του Δημάρχου Σκιάθου.

Όπως ανέφερε τότε ο κ. Γιάνναρης, ο Δήμος με το με αρ.πρωτ. 13549_08.12. διαβιβαστικό υπέβαλε πλήρη φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και πέτυχε την ωριμότητα των έργων επέκτασης, όποτε η ΚτΥπ θα αναλάβει την εκπόνηση των μελετών με στόχο μέχρι το τέλος του να έχει γίνει η δημοπράτηση των έργων. Θα ακολουθήσει σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σκιάθου και της ΚτΥπ για την εκτέλεση των έργων που θα παραδοθούν μέσα στο 2023.

Στο πλαίσιο της συνάντησης και κατόπιν της σχετικής ωρίμανσης των έργων πραγματοποιήθηκε σήμερα αυτοψία στα σχολεία παρουσία του κου Γεωργακόπουλου, του δημάρχου και του αντιδημάρχου Τεχνικών έργων, Γιάννη Τσανάκα, προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για τη δρομολόγηση των έργων επέκτασης των σχολικών μονάδων στο άμεσο διάστημα.

O κ. Γεωργακόπουλος δήλωσε ότι ο είναι καθόλα έτοιμος για την εκτέλεση των έργων τα οποία θα παραδοθούν μέσα στο 2023 και θα αναβαθμίσουν τις σχολικές μονάδες.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Ζέτα Μακρή  για το προσωπικό ενδιαφέρον που επιδεικνύει  στα θέματα παιδείας & εκπαίδευσης που αφορούν στο νησί, καθώς, επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚτΥπ,  Αθανάσιο Γιάνναρη και τον αρχιτέκτονα,  Δημήτρη Γεωργακόπουλο για την άμεση ανταπόκριση και την εξαιρετική συνεργασία. Η Δημοτική Αρχή θα θέτει ως προτεραιότητα τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για τη δημιουργία καλύτερων και ασφαλέστερων συνθηκών λειτουργίας.» δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση