Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Προς αδειοδότηση και νομιμοποίηση η λειτουργίας της πλωτής εξέδρας Σκιάθου
Προς αδειοδότηση και νομιμοποίηση η  λειτουργίας της πλωτής εξέδρας Σκιάθου

Προς αδειοδότηση και νομιμοποίηση η λειτουργίας της πλωτής εξέδρας Σκιάθου

Συνάντηση του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και του δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Τουρισμού.

Στη συμμετείχαν εκπρόσωποι του , μετά από πρόταση του Δήμου, για να δρομολογηθούν οι, από κοινού ενέργειες, για την αδειοδότηση και νομιμοποίηση της λειτουργίας της πλωτής εξέδρας που έχει τοποθετηθεί στη χωροθετημένη περιοχή της ς που ανήκει στο Ταμείο.

Για πρώτη φορά αντιμετωπίζεται με ένα μακροχρόνιο σοβαρό πρόβλημα που παρέμενε σε εκκρεμότητα.

Ο Δήμος θα προχωρήσει στη σύνταξη μελέτης χωροθέτησης της πλωτής την οποία θα υποβάλει στο για , για να δοθεί στη συνέχεια η από τη Γενική Γραμματεία Τουριστικών Υποδομών και Επενδύσεων του Υπουργείου Τουρισμού.

Η συνεργασία του Δήμου με τον υπουργό Τουρισμού, εγκαινιάστηκε στην έκθεση IFTM του Παρισιού (1-4 Οκτωβρίου), όπου ο υποστήριξε την πρωτοβουλία του Δήμου για το άνοιγμα σε νέες τουριστικές αγορές, μεταξύ αυτών η Γαλλία και η Τουρκία, συγκεκριμένα σημαντική είναι η συμβολή του στο άνοιγμα αεροπορικής σύνδεσης του Παρισιού με τη Σκιάθο για το 2020, όπως και στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος στην στις 10 Δεκεμβρίου για την προβολή της Σκιάθου.

Ο Δήμος θα καλλιεργήσει αυτή τη συνεργασία, ως στρατηγικής σημασίας για το σχεδιασμό και υλοποίηση της τουριστικής ανάπτυξης της Σκιάθου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση