Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Προς αδειοδότηση και νομιμοποίηση η λειτουργίας της πλωτής εξέδρας Σκιάθου
Προς αδειοδότηση και νομιμοποίηση η  λειτουργίας της πλωτής εξέδρας Σκιάθου

Προς αδειοδότηση και νομιμοποίηση η λειτουργίας της πλωτής εξέδρας Σκιάθου

Συνάντηση του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και του δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Τουρισμού.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΤΑΙΠΕΔ, μετά από πρόταση του Δήμου, για να δρομολογηθούν οι, από κοινού ενέργειες, για την αδειοδότηση και νομιμοποίηση της λειτουργίας της πλωτής εξέδρας που έχει τοποθετηθεί στη χωροθετημένη περιοχή της μαρίνας που ανήκει στο Ταμείο.

Για πρώτη φορά αντιμετωπίζεται με σχέδιο ένα μακροχρόνιο σοβαρό πρόβλημα που παρέμενε σε εκκρεμότητα.

Ο θα προχωρήσει στη σύνταξη μελέτης χωροθέτησης της πλωτής την οποία θα υποβάλει στο ΤΑΙΠΕΔ για έγκριση, για να δοθεί στη συνέχεια η άδεια από τη Γενική Γραμματεία Τουριστικών Υποδομών και Επενδύσεων του Υπουργείου Τουρισμού.

Η συνεργασία του Δήμου με τον υπουργό Τουρισμού, εγκαινιάστηκε στην έκθεση IFTM TOP RESA του Παρισιού (1-4 Οκτωβρίου), όπου ουπουργός υποστήριξε την πρωτοβουλία του Δήμου για το άνοιγμα σε νέες τουριστικές αγορές, μεταξύ αυτών η Γαλλία και η Τουρκία, συγκεκριμένα σημαντική είναι η συμβολή του στο άνοιγμα αεροπορικής σύνδεσης του Παρισιού με τη Σκιάθο για το 2020, όπως και στην εκδήλωση που διοργανώνει ο στην Κωνσταντινούπολη στις 10 Δεκεμβρίου για την προβολή της Σκιάθου.

Ο Δήμος θα καλλιεργήσει αυτή τη συνεργασία, ως στρατηγικής σημασίας για το σχεδιασμό και υλοποίηση της τουριστικής ανάπτυξης της Σκιάθου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

  • Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Καλών Νερών-Πινακάτες (Άγιος Αθανάσιος) - https://t.co/Ewu8BwoRxD… -

"Αλιεύοντας" την είδηση