Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Προς αδειοδότηση και νομιμοποίηση η λειτουργίας της πλωτής εξέδρας Σκιάθου
Προς αδειοδότηση και νομιμοποίηση η  λειτουργίας της πλωτής εξέδρας Σκιάθου

Προς αδειοδότηση και νομιμοποίηση η λειτουργίας της πλωτής εξέδρας Σκιάθου

Συνάντηση του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και του δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Τουρισμού.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του ΤΑΙΠΕΔ, μετά από πρόταση του Δήμου, για να δρομολογηθούν οι, από κοινού ενέργειες, για την αδειοδότηση και νομιμοποίηση της λειτουργίας της πλωτής εξέδρας που έχει τοποθετηθεί στη χωροθετημένη περιοχή της μαρίνας που ανήκει στο Ταμείο.

Για πρώτη φορά αντιμετωπίζεται με ένα μακροχρόνιο σοβαρό πρόβλημα που παρέμενε σε εκκρεμότητα.

Ο Δήμος θα προχωρήσει στη μελέτης χωροθέτησης της πλωτής την οποία θα υποβάλει στο ΤΑΙΠΕΔ για έγκριση, για να δοθεί στη συνέχεια η από τη Γενική Γραμματεία Τουριστικών Υποδομών και Επενδύσεων του Υπουργείου Τουρισμού.

Η του Δήμου με τον υπουργό Τουρισμού, εγκαινιάστηκε στην έκθεση IFTM του Παρισιού (1-4 Οκτωβρίου), όπου ουπουργός υποστήριξε την πρωτοβουλία του Δήμου για το άνοιγμα σε νέες τουριστικές αγορές, μεταξύ αυτών η Γαλλία και η Τουρκία, συγκεκριμένα σημαντική είναι η συμβολή του στο άνοιγμα αεροπορικής σύνδεσης του Παρισιού με τη Σκιάθο για το 2020, όπως και στην που διοργανώνει ο Δήμος στην Κωνσταντινούπολη στις 10 Δεκεμβρίου για την προβολή της Σκιάθου.

Ο Δήμος θα καλλιεργήσει αυτή τη , ως στρατηγικής σημασίας για το σχεδιασμό και υλοποίηση της τουριστικής ανάπτυξης της Σκιάθου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

  • Χρ. Τριαντόπουλος:Το πλωτό ασθενοφόρο στις Βόρειες Σποράδες-Το είπαμε, το κάναμε - https://t.co/j2bQ4liE6K… -

"Αλιεύοντας" την είδηση