Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Προκηρύχθηκε η διαδικασία επιλογής αναδόχου για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου
Προκηρύχθηκε η διαδικασία επιλογής αναδόχου για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου

Προκηρύχθηκε η διαδικασία επιλογής αναδόχου για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου

Προκηρύχθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ, για λογαριασμό της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, η ανοιχτή διαδικασία για την αναδόχου κατασκευής του έργου για την επισκευή, αποκατάσταση και ενεργειακή αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου.

Διενεργούσα αρχή του έργου, προϋπολογισμού 1.341.944,64 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), είναι η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ (ΤΑΙΠΕΔ).

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία για την επισκευή και αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου μέσα από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης προχωρά σύμφωνα με τον σχετικό προγραμματισμό, μετά και την υπογραφή της σχετικής ς μεταξύ Υπουργείου Υγείας και του ΤΑΙΠΕΔ για την κτιριακή αναβάθμιση των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της χώρας τον περασμένο Οκτώβριο.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της εν λόγω ς, υπό τη χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης εντάχθηκε και η επισκευή του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου, το οποίο είχε υποστεί σημαντικές ζημιές ως και των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν πλήξει το νησί κατά τα προηγούμενα έτη.

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος παρακολουθεί στενά τη διαδικασία επισκευής του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου, μετά και τις ζημιές που υπέστη το τελευταίο λόγω προγενέστερων ακραίων καιρικών φαινομένων, σε ένα πλαίσιο επις και συνεργασίας με τον εντεταλμένο Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Με αφορμή τη δημοσίευση της διακήρυξης, ο Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε σχετικά: «Σε συνέχεια της υπογραφής της σχετικής συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και του ΤΑΙΠΕΔ για την κτιριακή αναβάθμιση των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της χώρας μας -με την αξιοποίηση πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης- προκηρύχθηκε η διαδικασία για την του αναδόχου που θα αναλάβει το έργο της επισκευής, αποκατάστασης και ενεργειακής αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου.

Η διαδικασία για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου προχωρά υπό τη στενή παρακολούθηση και μέριμνα του ΤΑΙΠΕΔ, που αποτελεί τη διενεργούσα τον διαγωνισμό αρχή. Πρόκειται για ένα έργο που υλοποιείται από την Κυβέρνηση -όπως είχε δεσμευτεί έως τώρα- και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών και των επισκεπτών του νησιού. Ευχαριστίες στους εμπλεκόμε που χάρη στη μεθοδική τους δουλειά προχωρά και αυτό το σημαντικό έργο».

Το αντικείμενο της ς περιλαμβάνει την αναβάθμιση της γενικότερης κατάστασης του Κέντρου Υγείας (τοιχοποιίες, δάπεδα, οροφές, μονώσεις, στέγες, κουφώματα κλπ.) καθώς και στην τοποθέτηση θερμομόνωσης και αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και δικτύων τους με στόχο την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση του κτιρίου. Καταληκτική υποβολής προσφορών ορίστηκε η 8η Μαρτίου , στις 10.00 π.μ.

"Αλιεύοντας" την είδηση