Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Πλωτό ασθενοφόρο για τις Β. Σποράδες
Πλωτό ασθενοφόρο για τις Β. Σποράδες

Πλωτό ασθενοφόρο για τις Β. Σποράδες

Την πόκτηση ενός πλωτού σθενοφόρου, υπό το λιμενικό, το οποίο θα εξυπηρετεί σε μόνη βάση τους κατοίκους των Βόρειων Σποράδων,  προανήγγειλε ο γ.γ. του Υπουργείου Οικονομικών

 

Ο ίδιος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: “Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε ανοίξει μια συζήτηση με αυτοδιοικητικούς εκπροσώπους της περιοχής των Βορείων Σποράδων, όπως ο Σάκης Ζλατούδης, ο Πέτρος Βαφίνης, ο ιώργος Πατσής, τους άμεσα εμπλεκόμε , όπως ο σύλλογος εργαζομένων του ΕΚΑΒ ς και ο Θανάσης Ευγενικός  και το Υπουργείο αυτιλίας και ησιωτικής Πολιτικής για ένα σημαντικό ζήτημα της περιοχής.

Την απόκτηση ενός πλωτού ασθενοφόρου, υπό το λιμενικό, το οποίο θα εξυπηρετεί σε μόνη βάση τους κατοίκους των Βόρειων Σποράδων. Μια απόκτηση που θέλουν και περιμένουν πολλοί, ως κτήμα όλων. Μια απόκτηση ιδιαίτερα σημαντική τόσο σε όρους οικονομικής αποτελεσματικότητας, αφού εξοικονομούνται πόροι, όσο και σε όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, καθώς ικανοποιείται ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα της τοπικής ς.

Και αυτή η απόκτηση, μετά και τη σημερινή μας σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, είναι πιο κοντά από ποτέ. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση