Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Πλωτό ασθενοφόρο για τις Β. Σποράδες
Πλωτό ασθενοφόρο για τις Β. Σποράδες

Πλωτό ασθενοφόρο για τις Β. Σποράδες

Την απόκτηση ενός πλωτού ασθενοφόρου, υπό το λιμενικό, το οποίο θα εξυπηρετεί σε μόνη βάση τους κατοίκους των Βόρειων Σποράδων,  προανήγγειλε ο γ.γ. του Υπουργείου Οικονομικών Χρ. Τριαντόπουλος. 

 

Ο ίδιος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: “Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε ανοίξει μια συζήτηση με αυτοδιοικητικούς εκπροσώπους της περιοχής των Βορείων Σποράδων, όπως ο Σάκης Ζλατούδης, ο Πέτρος Βαφίνης, ο Γιώργος Πατσής, τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς, όπως ο σύλλογος εργαζομένων του ΕΚΑΒ Μαγνησίας και ο Θανάσης Ευγενικός  και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για ένα σημαντικό ζήτημα της περιοχής.

Την απόκτηση ενός πλωτού ασθενοφόρου, υπό το λιμενικό, το οποίο θα εξυπηρετεί σε μόνη βάση τους κατοίκους των Βόρειων Σποράδων. Μια απόκτηση που θέλουν και περιμένουν πολλοί, ως κτήμα όλων. Μια απόκτηση ιδιαίτερα σημαντική τόσο σε όρους οικονομικής αποτελεσματικότητας, αφού εξοικονομούνται πόροι, όσο και σε όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, καθώς ικανοποιείται ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Και αυτή η απόκτηση, μετά και τη σημερινή μας σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, είναι πιο κοντά από ποτέ. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τουλάχιστον 40 Αμερικανοί επιβάτες του Diamond Princess έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό - https://t.co/tcYGNzpBcH -

  • Ελληνικό Winter Camp Shinkyokushinkai 2020 - https://t.co/zKwiPwwVEe -

  • Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας ο Απόστολος Κουταρέλος - https://t.co/Ici26OH4gZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση