Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Πλωτό ασθενοφόρο για τις Β. Σποράδες
Πλωτό ασθενοφόρο για τις Β. Σποράδες

Πλωτό ασθενοφόρο για τις Β. Σποράδες

Την απόκτηση ενός πλωτού ασθενοφόρου, υπό το λιμενικό, το οποίο θα εξυπηρετεί σε μόνη βάση τους κατοίκους των Βόρειων Σποράδων,  προανήγγειλε ο γ.γ. του Υπουργείου Οικονομικών Χρ. Τριαντόπουλος. 

 

Ο ίδιος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: “Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε ανοίξει μια συζήτηση με αυτοδιοικητικούς εκπροσώπους της περιοχής των Βορείων Σποράδων, όπως ο Σάκης Ζλατούδης, ο Πέτρος Βαφίνης, ο Γιώργος Πατσής, τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς, όπως ο σύλλογος εργαζομένων του και ο Θανάσης Ευγενικός  και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για ένα σημαντικό ζήτημα της περιοχής.

Την απόκτηση ενός πλωτού ασθενοφόρου, υπό το λιμενικό, το οποίο θα εξυπηρετεί σε μόνη βάση τους κατοίκους των Βόρειων Σποράδων. Μια απόκτηση που θέλουν και περιμένουν πολλοί, ως όλων. Μια απόκτηση ιδιαίτερα σημαντική τόσο σε όρους οικονομικής αποτελεσματικότητας, αφού εξοικονομούνται πόροι, όσο και σε όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, καθώς ικανοποιείται ένα πάγιο και δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Και αυτή η απόκτηση, μετά και τη σημερινή μας σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, είναι πιο κοντά από ποτέ. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βεβαιώσεις αμπελοκαλλιέργειας για το έτος 2021 #αμπελοκαλλιέργεια - https://t.co/MItHy3qxQP -

  • Η εκκλησία της Δημητριάδος τίμησε τον Άγιο Δημήτριο #ΆγιοςΔημήτριος - https://t.co/xfsmgRqt1H -

  • Βλάβη στο νέο #ρολόι του σιλό Βόλου #ρολόι - https://t.co/Y94faEAKiV -

"Αλιεύοντας" την είδηση