Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Περισυλλογή νάρκης στο Λουτράκι Σκοπέλου
Περισυλλογή νάρκης στο Λουτράκι Σκοπέλου

Περισυλλογή νάρκης στο Λουτράκι Σκοπέλου

Από τον Δήμο Σκοπέλου, έγινε γνωστό ότι σε απόσταση 50 μέτρων από την ακτή της παραλίας του Λουτρακίου, υπάρχει βυθισμένη μια νάρκη, απόρροια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η απομάκρυνσή της ήταν μια προεκλογική υπόσχεση που είχε δοθεί από τον συνδυασμό, σε μια συνάντηση που είχε γίνει στο καφέ «Πυξίδα» στη Γλώσσα.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή, καθώς επίσης και μετά από συναντήσεις του δημάρχου Σκοπέλου Σταμάτη Περίσση με τον αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και με άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες,  ανακοινώθηκε ότι σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου θα ελλιμενιστεί στο νησί , πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο θα μεταφέρει εξειδικευμένο προσωπικό προκειμένου να εξετάσει και να βρει λύση για την απομάκρυνση της επικείμενης νάρκης.

Η επιχείρηση αυτή θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 15 Ιανουαρίου τις πρωινές ώρες. 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πεζοί στην πλειοψηφία τους οι παραβάτες στη Μαγνησία  - https://t.co/FfaNizARa7 -

  • Κατευθυντήριες οδηγίες για τη διασφάλιση της ελεύθερης κυκλοφορίας των εργαζομένων σε νευραλγικές θέσεις  … - https://t.co/b2I0FySunA -

  • Δωρεά προστατευτικών ασπίδων προσώπου από το Π.Θ. και την εταιρεία TED 3D στους αστυνομικούς της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας… - https://t.co/2INsoGAZ33 -

"Αλιεύοντας" την είδηση