Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Παρουσίαση του προγράμματος Ο.Χ.Ε. του Δήμου Σκοπέλου
Παρουσίαση του προγράμματος Ο.Χ.Ε. του Δήμου Σκοπέλου

Παρουσίαση του προγράμματος Ο.Χ.Ε. του Δήμου Σκοπέλου

Από την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος Σκοπέλου  ς Περίσσης, είχε δηλώσει ότι θα υπάρχει συνεχής και πλήρης ενημέρωση όλων των πολιτών, για τις δράσεις, τις ενέργειες και τα που θα γίνονται στον Δήμο. Ακολουθώντας πιστά την υπόσχεσή του και θέλοντας να υπάρχει απόλυτη σε όλες τις κινήσεις του, στέλνει προς δημοσίευση τον κατάλογο του προγράμματος Ο.Χ.Ε., ο οποίος έχει ήδη αποσταλεί με email τόσο στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρη Ευσταθίου, όσο και στον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γιώργο Αναγνώστου.

Στον ολοκληρωμένο κατάλογο του προγράμματος Ο.Χ.Ε. (Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση) που έχει καταθέσει ο στην Περιφέρεια ς, περιέχονται αναλυτικά τα που προτάθηκαν για ένταξη, η ονοματολογία τους, καθώς και το ποσό του προϋπολογισμού τους.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Σκοπέλου τόνισε τα παρακάτω:«Οι στόχοι του Προγράμματος Ο.Χ.Ε που έχουμε θέσει είναι από το ΣΣ1 έως το ΣΣ8 και τους 8 στόχους του Προγράμματος τους καλύπτουμε με τα συγκεκριμένα προτεινόμενα έργα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  ΔΕΝ παραλάβαμε απολύτως τίποτα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, που να αφορά το Πρόγραμμα Ο.Χ.Ε., προσπαθήσαμε πολύ και δεν καταθέσαμε απλές προτάσεις, αλλά είναι η τιση των Τεχνικών Δελτίων και οι Προμελέτες των Έργων αυτών, που ολοκληρώθηκαν με πλήρη στοιχεία και εκκρεμούν μόνο οι Τελικές Μελέτες τους.

Εκτελέστηκε ένα τεράστιο έργο μέσα σε διάστημα 20 ημερών, το οποίο επιτεύχθηκε μετά από επανειλημμένα δια και επαφές με Ειδικούς Μελετητές, με Γραφεία, με την Περιφέρεια, με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και με τον Υπεύθυνο Σύμβουλο ο οποίος μας ενισχύει και μας βοηθάει σε αυτό το πρόγραμμα.

Η πρόταση αυτή μπορεί να εμπλουτιστεί ή και να τροποποιηθεί μετά τη που πρέπει να έχουμε, με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Το κύριο, που ήτανε να προλάβουμε την καταληκτική ημερομηνία 30 Σεπτεμβρίου, επιτευχθεί κατά τον καλύτερο τρόπο. Από εδώ και πέρα όλα είναι δυνατά, πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά για το νησί μας».

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΧΕ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση