Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Παρέλαβαν εξοπλισμό οι σχολικές μονάδες του Δήμου Σκιάθου
Παρέλαβαν εξοπλισμό οι σχολικές μονάδες του Δήμου Σκιάθου

Παρέλαβαν εξοπλισμό οι σχολικές μονάδες του Δήμου Σκιάθου

Σε συνέχεια του σχετικού αιτήματος του Δήμου Σκιάθου στην Εταιρία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚτΥπ Α.Ε.) σήμερα, 2 Μαρτίου , οι σχολικές μονάδες του Δήμου παρέλαβαν σχολικό εξοπλισμό.

Το αίτημα ικανοποιήθηκε κατόπιν της συνάντησης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚτΥπ ΑΕ, Αθανάσιο ιάνναρη, που πραγματοποίησε ο , Θοδωρής Τζούμας στα Κεντρικά ραφεία της Εταιρείας, την Τρίτη 12 Ιανουαρίου , με θέμα τις επεκτάσεις των σχολικών μονάδων του 2ου Δημοτικού και του Γυμνασίου-Λυκείου.

Τα αιτήματα των διευθυντών των σχολικών μονάδων βρίσκονταν σε εκκρεμότητα από το 2016-2017 και επικαιροποιήθηκαν, κατόπιν πρωτοβουλίας του Δήμου.

Συγκεκριμένα τα παρέλαβαν τον εξής εξοπλισμό:

1ο : 1 Γραφείο Π, 2 Πίνακες Μαρκαδόρου, 20 Καθίσματα ΔΣ4, Καθίσματα ταπετσαρίας

2ο Δημοτικό:10 Θρανία ΔΣ3 , 10 Θρανία ΔΣ4, 20 Καθίσματα ΔΣ3,20 Καθίσματα ΔΣ4, 8 Καθίσματα ταπετσαρίας

Γυμνάσιο: 1 Γραφείο ½ Π,20 Θρανία,10 Καθίσματα Γ-Λ, 20 Ανταλλ.Πινακ.Θραν.

Λύκειο: 10 Θρανία, 10 Καθίσματα Γ-Λ, 20 Ανταλλ. Γ-Λ

«Ο αυτός καλύπτει βασικές λειτουργικές ανάγκες των σχολείων και εξυπηρετεί την εύρυθμη λειτουργία τους. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που καταφέραμε να υλοποιήσουμε χρόνια αιτήματα των Διευθυντών των Σχολείων και διαβεβαιώνουμε πως η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει το της, με σκληρή δουλειά, έχοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω  τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚτΥπ, Αθανάσιο Γιάνναρη, για την άμεση ανταπόκριση και την εξαιρετική συνεργασία» δήλωσε ο , Θοδωρής Τζούμας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση