Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Παρέλαβαν εξοπλισμό οι σχολικές μονάδες του Δήμου Σκιάθου
Παρέλαβαν εξοπλισμό οι σχολικές μονάδες του Δήμου Σκιάθου

Παρέλαβαν εξοπλισμό οι σχολικές μονάδες του Δήμου Σκιάθου

Σε συνέχεια του σχετικού αιτήματος του Δήμου Σκιάθου στην Εταιρία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚτΥπ Α.Ε.) σήμερα, 2 Μαρτίου , οι σχολικές μονάδες του Δήμου παρέλαβαν σχολικό εξοπλισμό.

Το αίτημα ικανοποιήθηκε κατόπιν της συνάντησης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της , Αθανάσιο Γιάνναρη, που πραγματοποίησε ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας, την Τρίτη 12 Ιανουαρίου , με θέμα τις επεκτάσεις των σχολικών μονάδων του 2ου Δημοτικού και του Γυμνασίου-Λυκείου.

Τα αιτήματα των διευθυντών των σχολικών μονάδων βρίσκονταν σε εκκρεμότητα από το 2016- και επικαιροποιήθηκαν, κατόπιν πρωτοβουλίας του Δήμου.

Συγκεκριμένα τα παρέλαβαν τον εξής εξοπλισμό:

1ο : 1 Γραφείο Π, 2 Πίνακες Μαρκαδόρου, 20 Καθίσματα ΔΣ4, Καθίσματα ταπετσαρίας

2ο :10 Θρανία ΔΣ3 , 10 Θρανία ΔΣ4, 20 Καθίσματα ΔΣ3,20 Καθίσματα ΔΣ4, 8 Καθίσματα ταπετσαρίας

Γυμνάσιο: 1 Γραφείο ½ Π,20 Θρανία,10 Καθίσματα Γ-Λ, 20 Ανταλλ.Πινακ.Θραν.

: 10 Θρανία, 10 Καθίσματα Γ-Λ, 20 Ανταλλ. Γ-Λ

«Ο εξοπλισμός αυτός καλύπτει βασικές λειτουργικές ανάγκες των σχολείων και εξυπηρετεί την εύρυθμη λειτουργία τους. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που καταφέραμε να υλοποιήσουμε χρόνια αιτήματα των Διευθυντών των Σχολείων και διαβεβαιώνουμε πως η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει το έργο της, με σκληρή δουλειά, έχοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω  τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚτΥπ, Αθανάσιο Γιάνναρη, για την άμεση ανταπόκριση και την εξαιρετική συν» δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση