Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Παιδική παράσταση χορού στην Σκιάθο
Παιδική παράσταση χορού στην Σκιάθο

Παιδική παράσταση χορού στην Σκιάθο

Μετά πό δύο χρόνι απουσίας λόγω της πανδημίας, την Πέμπτη 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη παράσταση μπαλέτου και συν χρόνου χορού από τα του Δήμου Σκιάθου .

Το τμήμα χορού λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια, και έχουν συμμετάσχει εκατοντάδες

Η παράσταση που διεξάγεται στο τέλος των μαθημάτων κάθε χρόνο  αποτελεί θεσμό για το νησί .

Φέτος συμμετείχαν 85 ηλικίας 4 έως 15 ετών,  όπου σε ένα κατάμεστο από θεατές ανοιχτό θέατρο στο Μπούρτζι , μέσα σε  κλίμα ς και ενθουσιασμού  πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα  κλασσικού και συγχρόνου χορού.

Στην έναρξη της εκδήλωσης η υπεύθυνη των τμημάτων Πόλυ Κουτσίκου ευχαρίστησε  τον δήμαρχο για την αμέριστη βοήθεια που πρόσφερε με μεγάλη ευαισθησία και προθυμία ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η παράσταση, την πολύτιμη συνεργάτιδά της εδώ και 8 χρόνια  χορού  Τζένη Χέντρι καθώς και τους Αντώνη Κισουρά,  Χρήστο Παπακωνσταντίνου και Αναστασία Ταχτση για την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης.

Στον χαιρετισμό του ο Θ. Τζούμας ευχαρίστησε με τη σειρά του  τους συντελεστές και ευχήθηκε από την επόμενη χρονιά  να γνωρίσουν ακόμη  περισσότερα παιδιά τη μαγική τέχνη του χορού.

Στο τέλος της χορευτικής παράστασης μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικές φωτογραφίες και dvd  ώστε να έχουν μια γλυκιά ανάμνηση από  τη βραδιά. 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση