Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Παιδική παράσταση χορού στην Σκιάθο
Παιδική παράσταση χορού στην Σκιάθο

Παιδική παράσταση χορού στην Σκιάθο

Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη παράσταση μπαλέτου και συν χρόνου χορού από τα τμήματα του Δήμου Σκιάθου .

Το τμήμα χορού λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια, και έχουν συμμετάσχει εκατοντάδες παιδιά. 

Η παράσταση που διεξάγεται στο τέλος των μαθημάτων κάθε χρόνο  αποτελεί θεσμό για το νησί .

Φέτος συμμετείχαν 85 παιδιά ηλικίας 4 έως 15 ετών,  όπου σε ένα κατάμεστο από θεατές ανοιχτό θέατρο στο Μπούρτζι , μέσα σε  χαράς και ενθουσιασμού  πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα  κλασσικού και συγχρόνου χορού.

Στην έναρξη της εκδήλωσης η υπεύθυνη των τμημάτων Πόλυ Κουτσίκου ευχαρίστησε  τον δήμαρχο για την αμέριστη βοήθεια που πρόσφερε με μεγάλη ευαισθησία και προθυμία ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η παράσταση, την πολύτιμη συνεργάτιδά της εδώ και 8 χρόνια  δασκάλα χορού  Τζένη Χέντρι καθώς και τους Αντώνη Κισουρά,  Χρήστο Παπακωνσταντίνου και Αναστασία Ταχτση για την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Σκιάθου Θ. Τζούμας ευχαρίστησε με τη σειρά του  τους συντελεστές και ευχήθηκε από την επόμενη χρονιά  να γνωρίσουν ακόμη  περισσότερα παιδιά τη μαγική τέχνη του χορού.

Στο τέλος της χορευτικής παράστασης μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικές φωτογραφίες και dvd  ώστε να έχουν μια γλυκιά ανάμνηση από  τη βραδιά. 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολοκληρώθηκε η 2η ημέρα του τουρνουά 1ο SUMMER CUP- ZAGORIN #1οSUMMERCUPZAGORIN - https://t.co/H2JQlXcWmG -

  • Ενημέρωση ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/laHvkOByjL -

  • Κινηματογραφικό αφιέρωμα «Παντοτινά αστέρια» - https://t.co/n5cSpu18aZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση