Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Οργάνωση και διαχείριση της υγειονομικής κατάστασης στη Σκιάθο ενόψει της τουριστικής περιόδου
Οργάνωση και διαχείριση της υγειονομικής κατάστασης στη Σκιάθο ενόψει της τουριστικής περιόδου

Οργάνωση και διαχείριση της υγειονομικής κατάστασης στη Σκιάθο ενόψει της τουριστικής περιόδου

Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα και του διευθυντή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη με θέμα την οργάνωση και διαχείριση της υγειονομικής κατάστασης ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Δημαρχείο, και συμμετείχαν ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Γιάννης Ριζοδήμος, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Διαμαντής Μαθηνός  και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Νίκος Λέτσιος και Ειρήνη Κλιτσινιάρη.

Ο διοικητής ενημέρωσε  για την πλήρη ετοιμότητα του Κέντρου Υγείας, του προσωπικού, για το έργο και τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρουν στους πολίτες και διαπίστωσε την επάρκεια των μέσων ατομικής προστασίας των επαγγελματιών υγείας.

Ευχαρίστησε τον Δήμο για τη στενή συνεργασία και την υποστήριξη, σε ότι αφορά την εξασφάλιση του κοντέινερ όπως και της διαμονής του έκτακτου προσωπικού του Κέντρου Υγείας για το καλοκαίρι.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον άρτιο προγραμματισμό και το σχέδιο αντιμετώπισης και δήλωσε πως η Δημοτική Αρχή θα υποστηρίξει με όλες της, τις δυνάμεις το έργο του Κέντρου Υγείας, όπως έχει ήδη μέχρι αποδείξει με τη στενή συνεργασία με τον διευθυντή του Γιάννη Ριζοδήμο.

Τέλος ο διοικητής τόνισε πως ξεκινάμε από πολύ καλές προϋποθέσεις αλλά δεν θα πρέπει να εφησυχάζουμε, θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα και οι οδηγίες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Θανάση Κ. Βογιατζή «Η Νίκη μας και πάλι πρωτάθλημα θα πάρει» - https://t.co/3rVQ4PUj24 -

  • Ρασοφορία μοναχής στην μονή Ταξιαρχών - https://t.co/vswdhsJUF1 -

  • Χρηματοδότηση 897.000 ευρώ για την ανακατασκευή του στίβου στο Αλκαζάρ - https://t.co/RFizZen36w -

"Αλιεύοντας" την είδηση