Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Οργάνωση και διαχείριση της υγειονομικής κατάστασης στη Σκιάθο ενόψει της τουριστικής περιόδου
Οργάνωση και διαχείριση της υγειονομικής κατάστασης στη Σκιάθο ενόψει της τουριστικής περιόδου

Οργάνωση και διαχείριση της υγειονομικής κατάστασης στη Σκιάθο ενόψει της τουριστικής περιόδου

Το Σάββατο 6 και την 7 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα και του διευθυντή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη με θέμα την οργάνωση και διαχείριση της υγειονομικής κατάστασης ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Δημαρχείο, και συμμετείχαν ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Γιάννης Ριζοδήμος, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Διαμαντής Μαθηνός  και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Νίκος Λέτσιος και Ειρήνη Κλιτσινιάρη.

Ο διοικητής ενημέρωσε  για την πλήρη ετοιμότητα του Κέντρου Υγείας, του προσωπικού, για το έργο και τις υγείας που προσφέρουν στους και διαπίστωσε την επάρκεια των μέσων ατομικής προστασίας των επαγγελματιών υγείας.

Ευχαρίστησε τον Δήμο για τη στενή συνεργασία και την υποστήριξη, σε ότι αφορά την εξασφάλιση του κοντέινερ όπως και της διαμονής του έκτακτου προσωπικού του Κέντρου Υγείας για το καλοκαίρι.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον άρτιο προγραμματισμό και το αντιμετώπισης και δήλωσε πως η Δημοτική Αρχή θα υποστηρίξει με όλες της, τις δυνάμεις το έργο του Κέντρου Υγείας, όπως έχει ήδη μέχρι αποδείξει με τη στενή συνεργασία με τον διευθυντή του Γιάννη Ριζοδήμο.

Τέλος ο διοικητής τόνισε πως ξεκινάμε από πολύ καλές προϋποθέσεις αλλά δεν θα πρέπει να εφησυχάζουμε, θα πρέπει να τηρούνται τα και οι οδηγίες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 35χρονης και βρέφους από τις Β. Σποράδες στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZLwth33Q3M -

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

"Αλιεύοντας" την είδηση