Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Ο πιο γλυκός Παιδικός Σταθμός
Ο πιο γλυκός Παιδικός Σταθμός

Ο πιο γλυκός Παιδικός Σταθμός

Ο πιο γλυκός Παιδικός έβαλε τα γιορτινά του και με μοσχοκάρυδα και κανέλα αρωμάτισε την είσοδο του κτιρίου, την στόλισε με γλειφιτζούρια, καραμέλες και μπισκοτάκια μοσχοβολιστά και ντύθηκε με τα πιο ζωντανά χρώματα για να μοιράσει λάμψη στα ματάκια των μικρών που από τον Νοέμβριο σταμάτησαν να περνούν την πόρτα του.

Έτσι την Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου και παρέλαβαν τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα από τις Παιδαγωγούς και το δωράκι του Δήμου Σκιάθου από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη.

Το άρωμα της νοσταλγίας του παιχνιδιού κατέκλεισε την ατμόσφαιρα , καλύπτοντας και τις πιο Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές.
Η ανάγκη για μια ζεστή αγκαλιά ήχησε στα αυτιά του Αϊ – Βασίλη σαν το πιο ακριβό δώρο για το Νέο Έτος κι εκείνος κλείνοντας το μάτι , έγνεψε πως ο σάκος του για το 2021 έχει τις πιο σφιχτές αγκαλιές του κόσμου.

Το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού του Δήμου Σκιάθου τον τελευταίο μήνα εργάζεται καθημερινά ώστε να ετοιμαστούν τα παραμυθένια πακέτα, τις εργασίες με τις οποίες θα απασχοληθούν οι μαθητές στις , τα και τα μελομακάρονα.

Την γλυκιά αυτή γεύση του Παιδικού Σταθμού οι Παιδαγωγοί μετέφεραν την Τετάρτη 23/12 στο Παλιό Λιμάνι για την εορταστική περίοδο ώστε να την χαρούν μικροί και μεγάλοι, με την ευχή να επιστέψουν όλοι γρήγορα στις τάξεις.

Για την αρίστη και στήριξη το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού εκφράζει τις ευχαριστίες του στον δήμαρχο Σκιάθου, στην πρόεδρο της Επιτροπής Εγγραφών και στην πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Σκιάθου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

  • Αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Ξυνόβρυσης #ΤΚΞυνόβρυσης - https://t.co/SCP4MNIFLT -

  • Ποσό 106 εκ. ευρώ από τους #ΚΑΠ στους Δήμους της Μαγνησίας #ΚΑΠ - https://t.co/Z0nlDVcftk -

"Αλιεύοντας" την είδηση