Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Νέος εξοπλισμός για το γήπεδο μπάσκετ της Σκιάθου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Νέος εξοπλισμός για το γήπεδο μπάσκετ της Σκιάθου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέος εξοπλισμός για το γήπεδο μπάσκετ της Σκιάθου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέο εξοπλισμό πρόκειται να αποκτήσει το γήπεδο μπάσκετ της Σκιάθου μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα υπογράφηκε η μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Σκιάθου για το εν λόγω έργο προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

 

Σε δηλώσεις του ο τόνισε τα εξής: «Σε συν με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα και τους περιφερειακούς συμβούλους χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα αθλητισμού που αναβαθμίζουν και εκσυγχρονίζουν τις υπάρχουσες δομές.

Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια.

Ως αιρετή Περιφέρεια υπερβαίνουμε τις αρμοδιότητές μας και συντηρούμε αθλητικούς χώρους, στεκάμενοι με σεβασμό και ενδιαφέρον στους αθλούμενους και τους αθλητικούς συλλόγους.

Με τα αθλητικά έργα, τις πολλαπλές διοργανώσεις και τα πρωταθλήματα, που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, δημιουργήσαμε αθλητικού τουρισμού στην Θεσσαλία.

Η Περιφέρειά μας είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χ και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει».

Το παρόν έργο έχει σκοπό την προμήθεια απαιτούμενο εξοπλισμού για τη και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου Μπάσκετ Σκιάθου.

Αναλυτικότερα, οι που θα εκτελεστούν αφορούν στην προμήθεια και τοποθέτηση αθλητικού δαπέδου, στην προμήθεια και αντικατάσταση κερκίδων, στην προμήθεια μηχανημάτων θέρμανσης – ψύξης και ηλιακών θερμοσιφώνων και στην προμήθεια και τοποθέτηση ασφαλτόπανου.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση