Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Νέο δίκτυο ύδρευσης στον Στάφυλο Σκοπέλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Νέο δίκτυο ύδρευσης στον Στάφυλο Σκοπέλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέο δίκτυο ύδρευσης στον Στάφυλο Σκοπέλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην κτσκευή του νέου δικτύου ύδρευσης στην περιοχή Στάφυλος της Σκοπέλου προχωρά η Θεσσαλίας. Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού του έργου προϋπολογισμού 108.000 ευρώ. Στόχος είναι η επέκταση του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή «Δρακοντόσχισμα» η οποία παρουσιάζει δυναμική τουριστικής ς.

Η επέκταση του δικτύου ύδρευσης θα εξυπηρετήσει κυρίως τουριστικά καταλύματα και εξοχικές κατοικίες αλλά και το νέο υ του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου.

«Τα έργα νερού είναι έργα ζωής. Το επόμενο διάστημα δίνουμε λύση στο πρόβλημα ύδρευσης στην περιοχή Στάφυλος της Σκοπέλου» δηλώνει ο Θεσσαλίας Κώστας . «Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. και Σποράδων , τους περιφερειακούς συμβούλους, τις τεχνικές υπηρεσίες μας και τον Δήμο Σκοπέλου εξασφαλίζουμε επαρκή και ποιοτικό πόσιμο νερό στην περιοχή, διασφαλίζουμε τη δημόσια υγεία και βελτιώνουμε τη ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών» προσθέτει ο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση