Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Νέο δίκτυο ύδρευσης στο Στάφυλο της Σκοπέλου κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας  
Νέο δίκτυο ύδρευσης στο Στάφυλο της Σκοπέλου κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας   

Νέο δίκτυο ύδρευσης στο Στάφυλο της Σκοπέλου κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας  

Προχωρά η κατασκευή του νέου δικτύου ς στην περιοχή Στάφυλος της Σκοπέλου από την . Δημοπρατείται το έργο «Κατασκευή Αγωγού Ύδρευσης στην περιοχή Στάφυλος της Σκοπέλου» προϋπολογισμού 108.000 ευρώ.

Στόχος είναι  η επέκταση του δικτύου ς στην περιοχή «Δρακοντόσχισμα» η οποία παρουσιάζει δυναμική τουριστικής ανάπτυξης.

Η επέκταση του δικτύου ύδρευσης θα εξυπηρετήσει κυρίως τουριστικά καταλύματα και εξοχικές κατ αλλά και το νέο ελαιοτριβείου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου.

«Σε με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα , τους περιφερειακούς συμβούλους, τις μας και το Δήμο Σκοπέλου δημοπρατούμε την κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης στο Στάφυλο Σκοπέλου» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας . «Με και προγραμματισμό δίνουμε προτεραιότητα στην εξασφάλιση επαρκούς και ποιοτικού πόσιμου νερού σε όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους της Θεσσαλίας, διασφαλίζουμε τη δημόσια υγεία και βελτιώνουμε τη ποιότητα ς» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση