Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Νέο δίκτυο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο στη Σκιάθο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Νέο δίκτυο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο στη Σκιάθο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέο δίκτυο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο στη Σκιάθο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην κατασκευή του κεντρικού δικτύου αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο προχωρά η σε συνεργασία με τη Σκιάθου. Το επόμενο διάστημα δημοπρατείται το έργο προϋπολογισμού 2.730.000 που χρηματοδοτείται από το .

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή του δευτερεύοντος δικτύου Κουκουναριών και του συνολικού δικτύου αποχέτευσης Τρούλου με τα αντλιοστάσια και τους αγωγούς μεταφοράς προς το κεντρικό δίκτυο Κουκουναριών.

Σκοπός του είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση των λυμάτων της παραλιακής ζώνη Κουκουναριών και Τρούλου που θα οδηγούνται για επεξεργασία στην υφιστάμενη ΕΕΛ Κουκουναριών, η οποία θα επεκταθεί κατάλληλα.

«Σε συνεργασία με το δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα, την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. ς και Σποράδων Δωροθέα , τους περιφερειακούς συμβούλους, τις υπηρεσίες μας και τη Σκιάθου προχωράμε στην υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομών για το νησί» δηλώνει ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Δημοπρατούμε το επόμενο διάστημα ένα έργο με βαθύ περιβαλλοντικό αποτύπωμα που συγχρονίζει την πόλη της Σκιάθου με την εποχή μας. Η Περιφέρεια Θεσσαλία επενδύει σε υποδομές με μετρήσιμα και απτά σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας του πολίτη. Η σημασία των έργων αποχέτευσης για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον είναι σχεδόν αυτονόητη και καθοριστική για το επίπεδο διαβίωσης» προσθέτει ο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση