Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Νέο δίκτυο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο στη Σκιάθο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Νέο δίκτυο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο στη Σκιάθο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέο δίκτυο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο στη Σκιάθο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην κατασκευή του κεντρικού δικτύου αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τη Σκιάθου. Το επόμενο διάστημα δημοπρατείται το έργο προϋπολογισμού 2.730.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή του δευτερεύοντος δικτύου Κουκουναριών και του συνολικού δικτύου αποχέτευσης Τρούλου με τα αντλιοστάσια και τους αγωγούς μεταφοράς προς το κεντρικό δίκτυο Κουκουναριών.

Σκοπός του είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση των λυμάτων της παραλιακής ζώνη Κουκουναριών και Τρούλου που θα οδηγούνται για επεξεργασία στην υφιστάμενη ΕΕΛ Κουκουναριών, η οποία θα επεκταθεί κατάλληλα.

«Σε συνεργασία με το δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα, την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους, τις υπηρεσίες μας και τη Σκιάθου προχωράμε στην υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομών για το νησί» δηλώνει ο Κώστας Αγοραστός. «Δημοπρατούμε το επόμενο διάστημα ένα έργο με βαθύ περιβαλλοντικό αποτύπωμα που συγχρονίζει την πόλη της Σκιάθου με την εποχή μας. Η Περιφέρεια Θεσσαλία επενδύει σε υποδομές με μετρήσιμα και απτά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας του πολίτη. Η σημασία των έργων αποχέτευσης για τη δημόσια και το περιβάλλον είναι σχεδόν αυτονόητη και καθοριστική για το επίπεδο διαβίωσης» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βίντεο από τα επεισόδια στην #ΑΣΟΕΕ #ΑΣΟΕΕ - https://t.co/gHj7tsqhQW -

  • Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη #ηλεκτρονικήαπάτη - https://t.co/goMa8VHFKP -

  • Συνελήφθη μητέρα στη Ν. Ιωνία γιατί δεν στέλνει τα παιδιά της σχολείο - https://t.co/OPPRrfLwTH -

"Αλιεύοντας" την είδηση