Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Νέο δίκτυο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο στη Σκιάθο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Νέο δίκτυο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο στη Σκιάθο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέο δίκτυο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο στη Σκιάθο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην κατασκευή του κεντρικού δικτύου αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συν με τη Σκιάθου. Το επόμενο διάστημα δημοπρατείται το προϋπολογισμού 2.730.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Το περιλαμβάνει την κατασκευή του δευτερεύοντος δικτύου Κουκουναριών και του συνολικού δικτύου αποχέτευσης Τρούλου με τα αντλιοστάσια και τους αγωγούς μεταφοράς προς το κεντρικό δίκτυο Κουκουναριών.

Σκοπός του είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση των λυμάτων της παραλιακής ζώνη Κουκουναριών και Τρούλου που θα οδηγούνται για επεξ στην υφιστάμενη ΕΕΛ Κουκουναριών, η οποία θα επεκταθεί κατάλληλα.

«Σε με το δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα, την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. ς και Σποράδων , τους περιφερειακούς συμβούλους, τις υπηρεσίες μας και τη Σκιάθου προχωράμε στην υλο σημαντικών έργων υποδομών για το νησί» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Δημοπρατούμε το επόμενο διάστημα ένα έργο με βαθύ περιβαλλοντικό αποτύπωμα που συγχρονίζει την πόλη της Σκιάθου με την εποχή μας. Η Περιφέρεια Θεσσαλία επενδύει σε υποδομές με μετρήσιμα και απτά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας του πολίτη. Η σημασία των έργων αποχέτευσης για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον είναι σχεδόν αυτονόητη και καθοριστική για το επίπεδο διαβίωσης» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση