Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Νέο αποχετευτικό δίκτυο αποκτούν οι οικισμοί Κουκουναριές και Τρούλος στη Σκιάθο
Νέο αποχετευτικό δίκτυο αποκτούν οι οικισμοί Κουκουναριές και Τρούλος στη Σκιάθο

Νέο αποχετευτικό δίκτυο αποκτούν οι οικισμοί Κουκουναριές και Τρούλος στη Σκιάθο

 

Ολοκληρώνοντι οι διδικασίες δημοπράτησης που οδηγούν στην κατασκευή  του κεντρικού δικτύου αποχέτευσης, στις Κουκουναριές και στον Τρούλο Σκιάθου. Το έργο είναι προϋπολογισμού 2.730.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και υλοποιείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑ Σκιάθου.

Περιλαμβάνει την κατασκευή του δευτερεύοντος δικτύου Κουκουναριών και του συνολικού δικτύου αποχέτευσης Τρούλου με τα αντλιοστάσια και τους αγωγούς μεταφοράς προς το κεντρικό δίκτυο Κουκουναριών. Τα της παραλιακής ζώνη Κουκουναριών και Τρούλου θα οδηγούνται για επεξεργασία στην υφιστάμενη  ΕΕΛ Κουκουναριών, η οποία θα επεκταθεί κατάλληλα.

«Η σημασία των έργων αποχέτευσης για τη δημόσια υγεία και το είναι σχεδόν αυτονόητη και καθοριστική για το επίπεδο διαβίωσης. Σε συνεργασία με τοn δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, την αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων , τους περιφερειακούς συμβούλους, τις και τη ΔΕΥΑ Σκιάθου δρομολογούμε ένα σημαντικό έργο για το νησί» δηλώνει ο Θεσσαλίας .  «Κορυφαία προτεραιότητα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Δουλεύουμε εντατικά και μεθοδικά, για να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε  με πράσινο περιβαλλοντικό αποτύπωμα» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση