Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Νέο αποχετευτικό δίκτυο αποκτούν οι οικισμοί Κουκουναριές και Τρούλος στη Σκιάθο
Νέο αποχετευτικό δίκτυο αποκτούν οι οικισμοί Κουκουναριές και Τρούλος στη Σκιάθο

Νέο αποχετευτικό δίκτυο αποκτούν οι οικισμοί Κουκουναριές και Τρούλος στη Σκιάθο

 

Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες δημοπράτησης που οδηγούν στην κατασκευή  του κεντρικού δικτύου ς, στις Κουκουναριές και στον Τρούλο Σκιάθου. Το έργο είναι προϋπολογισμού 2.730.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και υλοποιείται από την Περιφέρεια ς σε συν με τη ΔΕΥΑ Σκιάθου.

Περιλαμβάνει την κατασκευή του δευτερεύοντος δικτύου Κουκουναριών και του συνολικού δικτύου ς Τρούλου με τα αντλιοστάσια και τους αγωγούς μεταφοράς προς το κεντρικό δίκτυο Κουκουναριών. Τα λύματα της παραλιακής ζώνη Κουκουναριών και Τρούλου θα οδηγούνται για επεξ στην υφιστάμενη  ΕΕΛ Κουκουναριών, η οποία θα επεκταθεί κατάλληλα.

«Η σημασία των έργων αποχέτευσης για τη δημόσια υγεία και το είναι σχεδόν αυτονόητη και καθοριστική για το επίπεδο διαβίωσης. Σε συνεργασία με τοn δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων , τους περιφερειακούς συμβούλους, τις τεχνικές υπηρεσίες και τη ΔΕΥΑ Σκιάθου δρομολογούμε ένα σημαντικό έργο για το νησί» δηλώνει ο περιφερειάρχης ς Κώστας Αγοραστός.  «Κορυφαία προτεραιότητα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Δουλεύουμε εντατικά και μεθοδικά, για να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε  με περιβαλλοντικό αποτύπωμα» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση