Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Νεκρή στη Σκιάθο 58χρονη Αγγλίδα
Νεκρή στη Σκιάθο 58χρονη Αγγλίδα

Νεκρή στη Σκιάθο 58χρονη Αγγλίδα

Στην άσφαλτο  άφησε την  τελευταία της πνοή  μια  58χρονη Αγγλίδα στη Σκιάθο, την ώρα που επέστρεφε στο της τα ξημερώματα.

Οι συνθήκες διερευνώνται από την Αστυνομία, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την παρέσυρε  με το αυτοκίνητο  ο σύζυγός της, που προσπάθησε να μπει στο και δεν την είδε.

Η αλλοδαπή ενώ περπατούσε σε μια μεγάλη κατηφόρα, λίγο έξω από τη Χώρα της Σκιάθου, έπεσε νεκρή και    διαπίστωσε τον θάνατό της.

Στη σορό της άτυχης ς βρέθηκαν θλαστικά τραύματα και για το λόγο αυτό  εξετάζεται το ενδεχόμενο να χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της.

Δημοσιεύματα μέσων του νησιού αναφέρουν ότι η Αγγλίδα τουρίστρια με τον Άγγλο σύζυγό της μετά τη νυχτερινή τους έξοδο, έχοντας καταναλώσει μεγάλη τητα αλκοόλ στην προσπάθειά της να γυρίσει στο σπίτι τους φέρεται να λιποθύμησε, λόγω μέθης, πέφτοντας έτσι στο αγροτικό οδόστρωμα στον χώρο του σπιτιού.

Ο Άγγλος εκείνη τη στιγμή είχε μεταβεί στο αυτοκίνητό τους με σκοπό να εισέλθει μπει στο σπίτι, χωρίς όμως να προσέξει την πεσμένη στο έδαφος σύζυγό του πέρασε από επάνω της με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να επέλθει μοιραίος θάνατος και η 58χρονη Αγγλίδα να χάσει τη ζωή της.

Η σορός της ς μεταφέρθηκε στο , στις 3.30 τα ξημερώματα, όπου παραμένει.

Προανάκριση διενεργεί το Σκιάθου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση