Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Νέες έρευνες στην Αλόννησο για τον εντοπισμό του αγνοούμενου Γιώργου Καραμιχαηλίδη
Νέες έρευνες στην Αλόννησο για τον εντοπισμό του αγνοούμενου Γιώργου Καραμιχαηλίδη

Νέες έρευνες στην Αλόννησο για τον εντοπισμό του αγνοούμενου Γιώργου Καραμιχαηλίδη

Ξανάρχισαν  νωρίς σήμερα το πρωί οι για τον εντοπισμό του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη, που ενώ είχε πάει για διακοπές στην Αλόννησο, τα ίχνη του χάθηκαν στις 30 Αυγούστου 2016 από το καταφύγιο Βότση Αλοννήσου και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ς.

Οι γίνονται από το πρωί , με πρωτοβουλία της οικογένειάς του από τη Θεσσαλονίκη, από τρεις δύτες που με δύο φουσκωτά «χτενίζουν» τον βυθό, ερευνώντας όλα τα και τις σπηλιές μεταξύ λιμανάκι του Βότση, όπου χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου και αριστερά προς Πατητήρι.

Στο νησί βρίσκονται η μητέρα του, η κοπέλα του από τις και τρεις φίλοι του από τη Βελγική πρωτεύουσα, ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι τη δύση του ηλίου σήμερα.

Αν δεν υπάρχει αποτέλεσμα θα ακολουθήσουν έρευνες με σόναρ στο βυθό της ς, που δεν χρησιμοποιήθηκε σήμερα διότι δεν αδειδοτήθηκε.

Σύμφωνα με τον νομικό σύμβουλο της οικογένειας Σπύρο Δεσύλλα, που βρέθηκε στο νησί για τα δια της άδειας ερευνών, η οικογένεια αξιοποιώντας κάποιες πληροφορίες που είχε, αποφάσισε να συνεχιστούν οι έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμπληρωματική προκαταρκτική εξέταση που είχε διατάξει η Εισαγγελία, μετά από μήνυση της οικογένειας για έκθεση σε κίνδυνο του 30χρονου, ολοκληρώθηκε από το Λιμεναρχείο Σκιάθου και βρίσκεται ξανά στα χέρια του εισαγγελέα, με ενδεχόμενο να ασκήσει κατά των δύο αλιέων που φαίνεται ότι τον είδαν να βουτάει στη τη μοιραία νύχτα του Αυγούστου και δεν τον βοήθησαν.

Για τον εντοπισμό  του Γιώργου Καραμιχαηλίδη είχαν γίνει τρείς κύκλοι ερευνών από φορείς και κατοίκους του νησιού πέρυσι το καλοκαίρι, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση