Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Νέα βλάβη στο υδροπτέρυγο “ΕΡΑΤΩ”
Νέα βλάβη στο υδροπτέρυγο “ΕΡΑΤΩ”

Νέα βλάβη στο υδροπτέρυγο “ΕΡΑΤΩ”

Νέ στην ριστερή μηχανή παρουσίασε το επιβατηγό «Ερατώ», την ώρα που εκτελούσε το δρομολόγιο Σκιάθος -Βόλος και πλέει συμβατικά με μια μηχανή, ώστε να μεταφέρει με τους 120 και το πλήρωμα.

Το flying dolphin αναμενόταν στο λιμάνι του Βόλου από τα νησιά στις 9.30 το πρωί, αλλά, λόγω της ς αναμένεται να αφιχθεί στη 1.00 το μεσημέρι.

Ο του σκάφους ενημέρωσε στις 9.30 το πρωί το Λιμεναρχείο Βόλου για τη βλάβη και ήδη βρίσκονται σε ετοιμότητα πλωτά περιπολικά σκάφη, ενώ το «Ερατώ» ήδη πλέει στον Παγασητικό με κατεύθυνση το λιμάνι του Βόλου.

Το σκάφος είχε ακινητοποιηθεί για μέρες διότι παρουσίασε βλάβη στην αριστερή μηχανή του την περασμένη Κυριακή, ενώ έπλεε κοντά στη Σκιάθο.

 

Τελικά, με δίωρη καθυστέρηση έφτασε στο λιμάνι του Βόλου από τα νησιά το επιβατηγό «Ερατώ», λόγω βλάβης στην αριστερή μηχανή του, που είναι αποτέλεσμα να πλέει συμβατικά λίγο μετά τη Σκιάθο μέχρι το μέσον το Παγασητικού κόλπου.

Τελικά το πλήρωμα επισκεύασε τη βλάβη και το σκάφος προσέγγισε το λιμάνι του Βόλου στις 11.30, αντί για τις 9.30 το πρωί, μεταφέροντας με 120 επιβάτες.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση