Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Νέα βλάβη στο υδροπτέρυγο “ΕΡΑΤΩ”
Νέα βλάβη στο υδροπτέρυγο “ΕΡΑΤΩ”

Νέα βλάβη στο υδροπτέρυγο “ΕΡΑΤΩ”

Νέ βλάβη στην ριστερή μηχανή παρουσίασε το επιβατηγό «», την ώρα που εκτελούσε το δρομολόγιο Σκιάθος - και πλέει συμβατικά με μια μηχανή, ώστε να μεταφέρει με τους 120 επιβάτες και το πλήρωμα.

Το flying dolphin αναμενόταν στο λιμάνι του Βόλου από τα νησιά στις 9.30 το πρωί, αλλά, λόγω της βλάβης αναμένεται να αφιχθεί στη 1.00 το μεσημέρι.

Ο του σκάφους ενημέρωσε στις 9.30 το πρωί το Λιμεναρχείο Βόλου για τη βλάβη και ήδη βρίσκονται σε ετοιμότητα πλωτά περιπολικά σκάφη, ενώ το «» ήδη πλέει στον Παγασητικό με κατεύθυνση το λιμάνι του Βόλου.

Το σκάφος είχε ακινητοποιηθεί για μέρες διότι παρουσίασε βλάβη στην αριστερή μηχανή του την περασμένη , ενώ έπλεε κοντά στη Σκιάθο.

 

Τελικά, με δίωρη καθυστέρηση έφτασε στο λιμάνι του Βόλου από τα νησιά το επιβατηγό υδροπτέρυγο «Ερατώ», λόγω βλάβης στην αριστερή μηχανή του, που είναι αποτέλεσμα να πλέει συμβατικά λίγο μετά τη Σκιάθο μέχρι το μέσον το Παγασητικού κόλπου.

Τελικά το πλήρωμα επισκεύασε τη βλάβη και το σκάφος προσέγγισε το λιμάνι του Βόλου στις 11.30, αντί για τις 9.30 το πρωί, μεταφέροντας με 120 επιβάτες.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση