Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ » Νέα πεζοδρόμια στο δρόμο Σκιάθου – Κουκουναριών κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Νέα πεζοδρόμια στο δρόμο Σκιάθου – Κουκουναριών κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέα πεζοδρόμια στο δρόμο Σκιάθου – Κουκουναριών κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

έα πεζοδρόμια κατασκευάζει στο δρόμο Σκιάθο – Κουκουναριών η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το επόμενο διάστημα δημοπρατείται το έργο «Συντήρηση της επαρχιακής οδού Σκιάθου – Κουκουναριών – πεζοδρόμηση» προϋπολογισμού 300.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το της .

«Σε συν με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας υλοποιούμε ένα σημαντικό έργο υποδομής για τη Σκιάθο» δηλώνει ο Κώστας Αγοραστός. «Πρόκειται για έργο ουσίας που αλλάζει την στην επαρχιακή οδό Σκιάθου – Κουκουναριών ενισχύοντας την ασφαλή των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού. Με έργα προσδίδουμε προστιθέμενη αξία στις περιοχές μας και ενισχύουμε την αναπτυξιακή προοπτική τους» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Στοιχεία έργου

Η προσαρμογή και κατασκευή των νέων πεζοδρομιών στο υφιστάμενο σώμα της οδού θα γίνει με του οδοστρώματος με χρήση ασφαλτοκόπτη, εν συνεχεία θα γίνει εκσκαφή γαιών, τοποθέτηση κράσπεδων οδοποιίας, τοποθέτηση οδοστρωσίας, τοποθέτηση οπλισμού και σκυροδέτηση της επιφάνειας έδρασης του πεζοδρομίου και στο τέλος τοποθέτηση των πλακών πεζοδρομίου. Σε τμήματα όπου η οδός βρίσκεται όρυγμα, θα κατασκευαστεί στηθαίο από σκυρόδεμα δίπλα στα νέα πεζοδρόμια, για την συγκράτηση των πρανών της οδού εκτός της επιφάνειας των νέων πεζοδρομίων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση